woensdag, oktober 4, 2023

2manydjs vrijdag in 013: mash-up-masters terug naar Tilburg

-

Home » Smèrrig Zomerweekender » 2manydjs vrijdag in 013: mash-up-masters terug naar Tilburg

Komende vrijdag staan ze op de Main Stage van Poppodium 013. Stephen en David Dewaele, oftewel 2manydj’s, komen naar Tilburg voor een nieuwe energieke clubnacht. Benny Rodrigues en Tom Trago zijn ook van het partijtje.

 

Het duo 2manydj’s – bekend van hun werk in de succesvolle band Soulwax – stond voor het laatst in 2015 op de planken van het Tilburgse podium. Als 2manydjs traden de Belgische broers eerder dit jaar nog op tijdens bijvoorbeeld Tomorrowland, Kiesgrube Open Air en Solar Weekend.

Flying DeWaele Brothers

De dj-formatie ontstond begin deze eeuw toen de broers na shows van hun band Soulwax in 2001 besloten om in clubs door te feesten achter de draaitafels. Daarbij flink meeliftend op de sample- en mash-up-cultuur die destijds op de golven van het breedbandinternet opkwam.


Volg TIOH op Facebook:

This Is Our House


Eerst was er het gelegenheidsduo ‘The Flying DeWaele Brothers’, wat later even veranderde in ‘The Fucking Dewaele Brothers’. Tot de Gentenaren in 2002 via PIAS met hun eerste mixalbum komen: het succesvolle ‘As Heard On Radio Soulwax Pt. 2’.

Op het album vervaardigt 2manydjs mash-ups van popmuziek, zoals Destiny’s Child’s ‘Independent Woman’ gemixt met 10CC’s ‘Dreadlock Holiday’. Daarnaast kun je 2manydj’s kennen van veelzijdige mixsets zoals deze:

De Gentse broers komen niet alleen naar 013. Ook de Nederlandse househelden Benny Rodrigues en Tom Trago zijn van de partij.


Tickets 2manydj’s

Meer info en kaarten vind je via de website van 013.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...