donderdag, oktober 5, 2023

Above & Beyond naar Gashouder Amsterdam

-

Home » Nieuws » Above & Beyond naar Gashouder Amsterdam

Vandaag kondigde Above & Beyond aan weer naar Nederland te komen. Op 11 maart 2022 staan zij in de Gashouder in Amsterdam. Na de festiviteiten rondom de 200ste editie van hun wekelijkse radioshow in de Ziggo Dome en hun optredens op Electronic Family en A State of Trance 900, zijn zij eindelijk weer een keer in ons land te bewonderen. De presale start aanstaande donderdag om 10.00 CEST.

Voor Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki is het hun eerste live optreden op het vasteland van Europa, sinds het uitbreken van de coronapandemie. En ze hebben daar een iconische locatie voor gekozen: de Gashouder. De bakermat van de beroemde Awakenings-feesten wordt op 11 maart dus omgetoverd tot een trance-tempel.

Above & Beyond: Trance-legendes

Het Engelse trio geldt als een van de grootste namen binnen het genre. Met hun radioshow Above & Beyond Group Therapy bereiken zij wekelijks miljoenen liefhebbers en veel van hun tracks zijn uitgegroeid tot ware anthems. Daarnaast zijn zij de oprichters van het vooraanstaande Anjunabeats-label en van het meer op progressive trance en deephouse gerichte Anjunadeep.

Extra show toegevoegd

De voorverkoop ging afgelopen donderdag van start. De reguliere verkoop een dag later. Inmiddels is het evenement volledig uitverkocht. Daarom is er een tweede dag toegevoegd: op donderdag 10 maart 2022. Ticketsale ging vrijdag 11 juni om 16:00u van start, dus liefhebbers moeten snel zijn!

Above & Beyond Gashouder

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2022: Optimisme onder organisatoren, wel zorgen over productie en kosten

De verwachtingen voor het Europese festivalseizoen 2022 liepen als een rode draad door de eerste conferentiedag van Eurosonic Noorderslag...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....