donderdag, maart 4, 2021
Home Nieuws Paaspop Events & WiSH Outdoor presenteren Ace of Spades

Paaspop Events & WiSH Outdoor presenteren Ace of Spades

-

Twee grote spelers in de Nederlandse festivalbranche hebben de handen ineengeslagen voor een unieke samenwerking. Paaspop Events en WiSH Outdoor organiseren op zaterdag 17 december in Schijndel het nieuwe hardstyle-evenement Ace of Spades – The Secret Society.

Het indoorevenement heeft één grote mainstage en de focus ligt op hardstyle. De line-up – die bestaat uit de grootste namen uit de scene – wordt binnen enkele dagen bekendgemaakt.

De kaartverkoop start binnenkort. Early Bird tickets kosten 22,50 euro (zolang de voorraad strekt). Reguliere tickets zijn voor 27,50 euro te koop via de website.

- Advertisement -

Ace of Spades

Paaspop Events & WiSH Outdoor

Zowel Paaspop Events als WiSH Outdoor is geen onbekende in Brabant. Paaspop Events is de organisatie achter onder meer WE ARE ELECTRIC en Paaspop. Op Paaspop, de opener van het festivalseizoen, stonden dit jaar grote dance-acts: Underworld, Flux Pavilion, Adaro en The Prodigy.

WE ARE ELECTRIC is met outdooredities op het E3-Strand in Eersel en indooredities in het Klokgebouw in Eindhoven een van de toonaangevende feesten in het zuiden.

Dat geldt zeker ook voor WiSH Outdoor (organisator WiSH Events). Wat ooit in 2007 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een festival van internationale allure. Dit jaar werd de 10e verjaardag van WiSH Outdoor gevierd. De tweede editie in Mexico trok 30.000 bezoekers en op 10 september maakt WiSH Outdoor zijn debuut in Italië.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...