zondag, oktober 1, 2023

Ook Dirtcaps, Gary Beck en Prime naar Paaspop 2017

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Ook Dirtcaps, Gary Beck en Prime naar Paaspop 2017

Paaspop heeft weer een aantal nieuwe dance-acts toegevoegd aan het affiche van Paaspop 2017. Zo is de komst van  Dirtcaps, Gary Beck, Prime en Waxfiend aangekondigd. 

Net als vorig jaar weet opnieuw een aantal dance-acts de weg naar Schijndel te vinden.

Overzicht dance-acts Paaspop

Joris Voorn, Coone, Ummet Ozcan, La Fuente, Jay Hardway, Netsky (live), Speedy J, Maduk, Mr. Belt & Wezol, Birdy Nam Nam, Audiotricz, Daisy’s DJ Team, David Ghetto, Joost van Bellen, Julian Jordan, Lucas & Steve en Sander van Doorn, Kris Kross Amsterdam, Sigma (DJ-set) , Alamaison, Chamireaux MC, Jameson, Fano en Childsplay.

Op de afgelopen editie van Paaspop stonden onder meer Underworld en The Prodigy. Maar ook FeestDJRuud en hardstyle-acts Adaro en Brennan Heart stonden achter de draaitafels.

>> Zie ook: Paaspop 2016: welke dance-acts mag je zeker niet missen? <<

Volgend jaar wil Paaspop nog meer een ultieme festivalbeleving creëren. Zo wordt de camping naar ‘level 2017.0’ getild. Er zullen meer faciliteiten en voorzieningen zijn. Ook is er entertainment tot diep in de nacht, met onder meer een Silent Disco en een bioscoop.

Bezoekers kunnen volgend jaar op de camping ook een ‘vrienden-area’ reserveren. Hierover wordt later meer informatie bekendgemaakt.

Tickets Paaspop 2017

De verkoop van early bird-tickets gaat zaterdag 26 november om 10.00 uur van start. De start van de ticketverkoop wordt diezelfde dag gevierd met een heuse launch party in het centrum van Schijndel. Bij het terras van De Glazen Boerderij kun je de eerste tickets scoren, maar ook dansen, feesten en prijzen winnen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Het grote afscheidsinterview van Marcel Mingers (Extrema): ‘Solar en XO zullen doorleven’

Met zijn Extrema groeide Marcel Mingers uit tot een van de grondleggers van de Nederlandse dancecultuur. Nu, na 30...