maandag, november 23, 2020
Home Nieuws Adaro en Crypsis hosten indoor mainstage van Intents Festival

Adaro en Crypsis hosten indoor mainstage van Intents Festival

-

Adaro en Crypsis zijn verantwoordelijk voor de hosting van de indoor mainstage van Intents Festival. Dat heeft organisator De Kloontjes dinsdag bekendgemaakt.

De indoor mainstage wordt omgetoverd tot een vechtsport tempel. Roughstate, het label waar Adaro getekend staat en Minus is More, waar Crypsis onderdeel van is, bundelen de krachten op zaterdag 4 juni.

INTENST2016-FACEBOOK-SQUARE-HOSTING-ADARO&CRYPSIS

Battles

- Advertisement -

Adaro en Crypsis zullen samen een classics-set draaien én afsluiten. Daarnaast worden battles tussen verschillende dj’s samengesteld.

>>LEES OOK: De 5 van 2015 volgens… Adaro<<

Het thema van Intents Festival op 3, 4 en 5 juni is ‘It’s all in the game’. Op 12 en 14 januari gaan de tickets in de voorverkoop.

De weekender wordt georganiseerd op sportpark d’n Donk in Oisterwijk. Net als voorgaande edities kunnen bezoekers overnachten op de camping, IntentsCity.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...