Amsterdam Dance Event maakt eerste namen van de line-up voor ADE 2022 bekend

-

Home » Nieuws » Amsterdam Dance Event maakt eerste namen van de line-up voor ADE 2022 bekend

Amsterdam Dance Event maakte onlangs een deel van de line-up bekend. Een aantal grote namen wordt tussen 19 en 23 oktober naar Amsterdam ingevlogen. Dit jaar zal de line-up naar verwachting groter zijn dan de ‘dag-variant’ van 2021. Ook keert het conferentie-deel tijdens ADE 2022 terug.

Artiesten als Diplo en Suzanne Ciani zijn op ’s werelds invloedrijkste dance-evenement te vinden in de hoofdstad. Verder vervullen Sunnery James & Ryan Marciano én Youssou N’Dour nog een eervolle rol als spreker op de ADE Pro Conference. De conferentie zal in oktober zoals vanouds plaatsvinden aan de Keizersgracht in Felix Meritis.

ADE 2022

Festival

Na een geslaagde maar toch wat onwennige ‘dag-editie’ van vorig jaar, mogen we ons opmaken voor een ADE in klassiek format. Ook over het festival-deel is er meer bekend. Zo staan top-acts als Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Tiësto, Ben Böhmer en Oliver Heldens op het programma. Daarnaast openen wereldberoemde venues als de Gashouder, Paradiso en NDSM-werf weer hun deuren voor duizenden feestgangers uit binnen- en buitenland.

Wij kijken reikhalzend uit naar dit najaar en houden je in de tussentijd up-to-date over ADE 2022. Want het is zeker dat er nog veel meer mooie namen gaan komen.


Meer ADE 2022?

Voor meer informatie over Amsterdam Dance Event, check de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...