woensdag, december 6, 2023

Bijzonder! Première van aftermovie Dream Village in bioscoop

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Bijzonder! Première van aftermovie Dream Village in bioscoop

We meldden het al eerder, maar nu gaat het bijna gebeuren. Maandagavond 7 november gaat de aftermovie van Dream Village officieel in première in Kinepolis Breda. Het festival werd gehouden op 2, 3 en 4 september.  

Een première zou niet compleet zijn zonder rode loper, special guests en optredens. De aftermovie wordt in de grote zaal gepresenteerd op grote schermen met laserprojecties en Dolby Atmos geluid.

>> Zie ook: IN BEELD: Dream Village 2016 <<

Gouden tickets

Artiesten, de gemeente en een hoop genodigden zullen aanwezig zijn bij de première. Maar er is ook een select aantal festivalbezoekers. Tijdens het festival lagen er 10 gouden tickets verstopt op het terrein. Bezoekers die zo’n ticket vonden, mogen volgende week bij de première aanwezig zijn.

>> Zie ook: Dream Village begint aan nieuw hoofdstuk <<

Het festival kende met 18.000 bezoekers een succesvolle 7e editie. Voor het eerst organiseerde EYE4Dance het evenement een heel weekend, op een nieuwe locatie (De Lage Aard in Breda).

Dream Village

Het thema van dit jaar was ‘Mechanisms of Nature’. Organisator Eye4Dance maakte het thema wereldkundig in een filmachtige trailer.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Rock The House #102: Beuk in je kanus

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...