maandag, december 4, 2023

AIRWALK groeit door naar indoor trancefestival in Venlo

-

Home » 3-D Fest » AIRWALK groeit door naar indoor trancefestival in Venlo

Het bekende tranceconcept AIRWALK zet een grote stap voorwaarts in bakermat Venlo. Samen met Poppodium Grenswerk en De Maaspoort houdt het op zaterdag 10 november het eerste grootschalige indoor trancefestival in hun regio. 

 

AIRWALK vindt plaats in De Maaspoort en telt 14 acts. Die worden verdeeld over twee stages: MAIN en PSY. Die laatste stage wordt gehost door Trippedelic Events.

Initiatiefnemer Isaac Vissers kijkt uit naar het debuut als indoor festival.

Een droom die werkelijkheid wordt

Grenswerk Airwalk

“Na vele succesvolle edities in Perron 55 en Grenswerk gaan we voor een nog grotere uitdaging om het publiek te verrassen. Een grootschalig festival van hoge kwaliteit op een toplocatie als deze is een droom die werkelijkheid wordt.”

AIRWALK wordt het grootste indoor trancefestival van Zuid-Nederland, met internationale allure. Op de line-up kun je ‘zeer bekende namen uit de trancescene’ verwachten, aldus de organisatie.

In de komende weken worden de artiesten bekendgemaakt.


AIRWALK

De voorverkoop voor AIRWALK start maandag 21 mei om 12:00 via www.airwalkfestival.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Nifra

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....