maandag, december 4, 2023

Albumrelease Donkey Rollers op preparty Intents Festival

-

Home » Algemeen » Albumrelease Donkey Rollers op preparty Intents Festival

De officiële albumrelease van Donkey Rollers stond eigenlijk gepland op CRAFT Festival, maar dat evenement werd afgelast. In de vorm van een preparty op de camping van Intents Festival is een alternatief gevonden.

Donkey Rollers

Donkey Rollers bestaat dit jaar 15 jaar. Om dat jubileum te vieren, komt de legendarische hardstyle-act met een album genaamd Donkey Rollers – 15 Years of Hardstyle. Het album zou op 6 mei officieel worden gepresenteerd op CRAFT Festival. Dat evenement werd echter geannuleerd.

Zij het met vertraging, maar de albumrelease komt er alsnog. Niet op CRAFT Festival dus, maar wel op Intents Festival. Vrijdag 26 mei, op de preparty op de camping van Intents, wordt The Donkey Show georganiseerd.

Deze exclusieve showcase is voor maximaal 250 campinggasten te bezoeken. Alle bezoekers ontvangen een gratis album. De showcase duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Album Donkey Rollers

Het album wordt op 29 mei uitgebracht en is hier verkrijgbaar. Binnenkort volgt een uitgebreid interview met de act op This Is Our House.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...