donderdag, oktober 5, 2023

Âme, Speedy J en DJ Koze op Draaimolen Festival

-

Home » Genres » House » Âme, Speedy J en DJ Koze op Draaimolen Festival

De line-up van het derde Draaimolen Festival in Tilburg is nu al weer een heel smakelijke. Drie namen zijn er de afgelopen week bekendgemaakt: alle drie internationale grootheden. DJ Koze, Speedy J en Âme komen in ieder geval naar het (vorig jaar ontgonnen) terrein van Charlotte Oord.

Het Duitse duo Âme, van het befaamde Innervisions-label, verdeelt hun optredens in live- en dj sets. Op Draaimolen gaat het om een dj-set van Kristian Beyer – een extra lange, belooft de organisatie.

Zijn landgenoot DJ Koze is ook present. Stefan Kozalla loopt al een hele poos mee, goed voor een lange erelijst aan optredens en producties (label: Pampa Records).

> Zie ook:De duizelingwekkende passie van Draaimolen Tilburg <<

Draaimolen Festival

Speedy J mag dit jaar de techno stage hosten met Electric Deluxe, in navolging van Ben Sims’ Machine Stage. Rotterdammer Jochem Paap is al sinds de begintijd van de house en techno in Nederland een gigant.

Hij was in 1992 de man achter ‘Pullover’ (officieus verkozen tot beste Nederlandse dancetrack ooit) maar Speedy J pioniert nog altijd in de wereldwijde technoscene.

De komende tijd maakt de organisatie nog meer namen bekend. De (1000) early bird-tickets voor Draaimolen Festival waren overigens in een mum van tijd uitverkocht. De reguliere verkoop loopt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

ADE 2021: Dit zijn onze 10 highlights uit het festivalprogramma

De 25e editie van Amsterdam Dance Event staat voor de deur. De organisatie had het jubileum graag in...

House en techno in september: de tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...