zaterdag, oktober 23, 2021
spot_img
HomeNieuws013 haalt techno-koningin Amelie Lens naar Tilburg

013 haalt techno-koningin Amelie Lens naar Tilburg

-

Amelie Lens komt naar Tilburg. Tijdens Koningsnacht haalt poppodium 013 de Vlaamse artiest naar de main, waar je tot 6:00 uur kunt raven met ook enkele andere techno royals.

 

In slechts een paar jaar tijd is Amelie Lens een van ’s werelds meest gevraagde techno-dj’s geworden. De 29-jarige dj/producer heeft op enorme podia en festivals gespeeld, waaronder Awakenings, DGTL en Time Warp. Met oud en nieuw stond ze nog in Eindhoven, tijdens het (verplaatste) event van KOELHUIS.

Daarnaast heeft ze meerdere EP’s uitgebracht, waarvan drie onder Pan-Pot’s label Second State. Haar eigen concept EXHALE is inmiddels ook mondiaal bekend.

- Advertisement -

Haar sets bestaan uit een mix van classic acid en tribal house gecombineerd met meer eigentijdse Europese techno sounds. Door haar werkethiek, skills en enthousiasme achter de decks en betrokkenheid bij het publiek heeft ze bewezen dat ze de techno scene domineert.  

013

Poppodium 013 is de grootste muzieklocatie in Zuid-Nederland. Het unieke podium in het hart van Tilburg heeft een capaciteit van 3.000 bezoekers. Naast andere dance-en clubavonden zoals Carnavalsrave 2020 en Nachtcollege, is deze exclusieve avond met Amelie Lens een mooie toevoeging op hun nacht-agenda, ook wel bekend als 00:13.

Interviews geeft de Vlaamse techno-queen zelden. Voor This Is Our House maakte ze ooit een uitzondering. Tijdens het benefietfestival Techno For Humanity verscheen ze voor onze camera (video onder).

Wie er verder nog op het nu al royale affiche verschijnen, wordt later bekend gemaakt door 013.


 

Amelie Lens – Koningsnacht 013

Tickets zijn te koop via deze link. Voor meer info zie ook het Facebookevent.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Alles over ADE 2021

Klik hier en blijf op de hoogte

Gerelateerd

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...

Awakenings ADE: Vrouwelijke techno krachtpatsers headlinen in de Ziggo Dome

Op vorige edities floreerden de namen van deze 'Big 3' meer dan eens op de ADE line-ups. Dit jaar...