woensdag, november 25, 2020
Home Nieuws Test je trance-kennis met de Anjunabeats Trance Pub Quiz

Test je trance-kennis met de Anjunabeats Trance Pub Quiz

-

Na onze eigen This Is Our Club Quiz en de Dutch Dance Quiz van Mary Go Wild kunnen dance-liefhebbers opnieuw hun kennis testen. En dan specifiek hun kennis van trance. Op 2 november 2020 om 19.00 uur (18.00 GMT) presenteert Anjunabeats namelijk de Anjuna Trance Pub Quiz.

Het label, dat dit jaar het 20-jarig jubileum viert, pakt uit met als gasten onder meer Jono Grant (Above & Beyond), Ilan Bluestone en vanuit Nederland Ruben de Ronde. De quiz is te spelen via het Twitch-kanaal van Anjunabeats.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Verder bijzonder geïnteresseerd in de historie van de house-muziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...