zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeNieuwsDe ASOT 1000-celebrations gaan verder met de A State of Trance Pubquiz

De ASOT 1000-celebrations gaan verder met de A State of Trance Pubquiz

-

Op 30 maart 2021 presenteren Armin van Buuren en zijn vaste ASOT-sidekick Ruben de Ronde de eerste A State of Trance Pubquiz. Zij maakten dat afgelopen donderdag bekend op alle sociale media. Een mooie kans voor de liefhebbers om hun kennis over het genre te testen!

De pubquiz is onderdeel van de ASOT 1000-celebrations. In januari van dit jaar presenteerde Armin van Buuren al de A State of Trance Top 1000 met de 1000 beste trance-nummers ooit en onthulde hij het ASOT 24/7 YouTube-kanaal. In het eerste weekend van september viert de organisatie achter de radioshow de mijlpaal met een groot, tweedaags festival in de Jaarbeurs Utrecht.

Niet de eerste

Ze zijn niet de eerste die met een Pubquiz over trance. De heren van Anjunabeats gingen hen in december al voor. Met vragen en audiofragmenten vlogen de deelnemers door een kleine 30 jaar trance-historie. Een van de prominente gasten tijdens die quiz was Ruben de Ronde, die hem uiteindelijk ook op zijn naam schreef.

- Advertisement -

Ondanks een bijzonder vermakelijke en informatieve quiz die naar meer smaakte, bleef een vervolg echter uit. Persoonlijk vind ik het dan ook erg leuk dat het team achter A State of Trance nu de handschoen oppakt met de ‘Biggest Trance & Progressive quiz of all time’.

De quiz begint op 30 maart 2021 om 20.00 (CET) en is te volgen via de YouTube en Twitch-kanalen van de radioshow. Hoe de quiz eruit komt te zien is nog niet bekend gemaakt, maar volg hun website voor de laatste ontwikkelingen.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....