maandag, maart 8, 2021
Home Nieuws Armin van Buuren en Duncan Laurence bundelen krachten

Armin van Buuren en Duncan Laurence bundelen krachten

-

Het debuutalbum van Eurovisie Songfestival winnaar Duncan Laurence kent een opvallende samenwerking: met Armin van Buuren. Vooruitlopend op de release van ‘Small Town Boy’ op dertien november 2020 verschijnt hun single ‘Feel Something’ op zes november. Dat maakte de zanger op 28 oktober bekend via social media.

Voor Armin van Buuren is het de volgende in een reeks van samenwerkingen met Nederlandse artiesten. Hij had al hits met onder andere Sharon den Adel, Jacqueline Govaert van Krezip en Mr. Probz. Vorig jaar scoorde hij daarnaast nog een nummer één-hit met Marco Borsato en Davina Michelle. Deze maand bracht hij ‘Need You Now‘ uit, waarin Jake Reese (Jaap Reesema) de vocalen verzorgt.

Duncan Laurence deelde een fragment op Instagram, dat erg veelbelovend klinkt. Een vernieuwende, naar EDM neigende sound met een relaxte vibe, passend in het straatje van beide artiesten. Beluister het fragment hieronder. We moeten alleen nog even geduld hebben om de single helemaal te kunnen beluisteren: zes november komt ‘Feel Something’ officieel uit.

- Advertisement -

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House

Gerelateerd

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...