woensdag, november 25, 2020
Home Nieuws Armin van Buuren en Duncan Laurence bundelen krachten

Armin van Buuren en Duncan Laurence bundelen krachten

-

Het debuutalbum van Eurovisie Songfestival winnaar Duncan Laurence kent een opvallende samenwerking: met Armin van Buuren. Vooruitlopend op de release van ‘Small Town Boy’ op dertien november 2020 verschijnt hun single ‘Feel Something’ op zes november. Dat maakte de zanger op 28 oktober bekend via social media.

Voor Armin van Buuren is het de volgende in een reeks van samenwerkingen met Nederlandse artiesten. Hij had al hits met onder andere Sharon den Adel, Jacqueline Govaert van Krezip en Mr. Probz. Vorig jaar scoorde hij daarnaast nog een nummer één-hit met Marco Borsato en Davina Michelle. Deze maand bracht hij ‘Need You Now‘ uit, waarin Jake Reese (Jaap Reesema) de vocalen verzorgt.

Duncan Laurence deelde een fragment op Instagram, dat erg veelbelovend klinkt. Een vernieuwende, naar EDM neigende sound met een relaxte vibe, passend in het straatje van beide artiesten. Beluister het fragment hieronder. We moeten alleen nog even geduld hebben om de single helemaal te kunnen beluisteren: zes november komt ‘Feel Something’ officieel uit.

- Advertisement -

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Verder bijzonder geïnteresseerd in de historie van de house-muziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...