dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsArmin van Buuren kondigt tweedaags festival aan ter gelegenheid van ASOT 1000

Armin van Buuren kondigt tweedaags festival aan ter gelegenheid van ASOT 1000

-

Na een zeven dagen durende livestream kwam de 1000ste editie van A State of Trance tot een einde met het draaien van de nummer één in de A State of Trance Top 1000. Maar tijdens de uitzending maakte Armin van Buuren ook bekend dat er ter gelegenheid van deze mijlpaal twee dagen feest wordt gevierd. Op 3 en 4 september 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. En hij had nóg een verrassing in petto.

Vorige week luidde het einde van episode 999 het begin van deel 1000 in. Op zaterdag 16 januari begon vervolgens het aftellen naar de nummer één in de A State of Trance Top 1000. Armin van Buuren zelf en steun en toeverlaat Ruben de Ronde presenteerden de laatste uren live vanuit de studio. Vlak voor 22.00 maakten zij ten slotte de nummer één bekend: Armin van Buuren feat. Susana met ‘Shivers‘.

ASOT 1000 festival

Armin van Buuren beloofde tijdens de uitzending ook met details te komen over de viering van deze indrukwekkende mijlpaal. Als eerste onthulde hij het anthem van de ASOT 1000-feesten. Direct daarna kondigde hij samen met evenementenorganisatie ALDA aan dat dit wordt gevierd met een tweedaags festival, op 3 en 4 september 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De eerste dag bestaat uit een terugblik op 20 jaar A State of Trance met een mix van Armin van Buuren en optredens van bijzondere gasten. Op 4 september gaat het feest verder op 5 verschillende podia en wordt de ‘wereld veranderd in een dansvloer’. De kaartverkoop start op 30 januari 2021. Je kunt je hier registreren voor de presale.

Verrassing

- Advertisement -

Na de laatste tonen van ‘Shivers’ had Armin van Buuren overigens nóg een verrassing in petto. Het kanaal waarop de Trance Top 1000 te horen was, ging vanaf dat moment dóór als 24/7 ASOT-livestream. Tune hier in om de stream te beluisteren.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....