vrijdag, mei 7, 2021
HomeNieuwsHardstyle-label Spirit of Hardstyle gaat op in Art of Creation

Hardstyle-label Spirit of Hardstyle gaat op in Art of Creation

-

Op social media werden eerder deze week al een kleine toespeling gemaakt. Maar nu is het officieel: Spirit of Hardstyle en Art of Creation gaan samen verder. De twee bekende hardstyle-labels gaan door onder de naam Art Of Creation.

Het in medio 2017 opgerichte Spirit of Hardstyle lijkt het einde van diens termijn bereikt te hebben. De grondvesters Audiotricz, Bass Modulators en Noisecontrollers heffen na meer dan twee jaar de naam op. Atmozfears behoorde ook tot een van de vier initiators, maar liet afgelopen april in een videoboodschap weten afstand te hebben gedaan van het label.

Hardstyle-veteranen Headhunterz en Wildstylez zetten in de vroege maanden van 2018 ook een eigen label op. Dat staat nu bekend als Art of Creation. Bij dit label zit onder andere ook hun gezamenlijke act Project One. Niet veel later werd het duo Sound Rush getekend en breidde het artistroster zich uit naar een viertal namen.

- Advertisement -

Dat de naam van Spirit of Hardstyle compleet verdwijnt deels opmerkelijk. De mannen van dit label zijn weliswaar goed bevriend met ‘Heady’ en Wildstylez, maar het fuseren betekent dat Audiotricz, Bass Modulators én Noisecontrollers zich voegen bij de acts van Art of Creation.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Wessel Hop
Enthousiast game- en muziekliefhebber. Bezoekt graag events en is hobby-producer in zijn vrije tijd. Voelt zich thuis in uiterste genres, maar heeft een voorliefde voor bass music. Als Baas van de bass covert hij deze stijlen dan ook voor TIOH.

Gerelateerd

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...