zondag, oktober 1, 2023

Atmozfears komt binnenkort met bijzonder project: G/\TE

-

Home » Algemeen » Atmozfears komt binnenkort met bijzonder project: G/\TE

Atmozfears komt nog deze maand met een bijzonder project. De hardstyle dj/producer, woonachtig in Rijen, laat met zijn concept G/\TE het pad zien dat hij als artiest aflegt van studio naar podium en van land naar continent. 

Atmozfears

Vanaf 2017 combineert Atmozfears zijn optredens in een vorm die symbolisch is geworden voor zijn leven: de driehoek. Dit zijn optredens die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.

Gigs verbonden

De driehoek laat zien waar hij vandaan komt, welke voorbereiding nodig is voor hij op het podium verschijnt en waar dat hem vervolgens heen leidt. Wanneer je de punten met elkaar verbindt, wordt het geheel in een context geplaatst en krijgt het een begin zonder einde.

In het nieuwe jaar worden iedere keer 3 optredens met elkaar verbonden. Bezoekers kunnen hun ervaringen daarna met elkaar delen. Op 25 november worden de eerste punten met elkaar verbonden. Het eerste G/\TE tourschema is dan bekend. Meer informatie volgt later via zijn website.

Veelzijdigheid Atmozfears

Met het bijzondere project bewijst Atmozfears ook buiten zijn muziekproducties om creatief en out of the box te zijn. Qua producties heeft hij die naam in de hardstylescene – en ook daar buiten – al. Of het nou euforische hardstyle, raw hardstyle of zelfs hardcore is (hij werkt met hardcore-act Bodyshock aan een track): Atmozfears kan het allemaal produceren.

Onlangs op het Amsterdam Dance Event (ADE) werd Atmozfears tijdens Hardwell Presents Revealed in de Heineken Music Hall door Hardwell on stage geroemd om zijn talent. Het tweetal zat al meerdere keren samen in de studio en stond ook een aantal keer samen op het podium.

Atmozfears scoorde vorig jaar een megahit met Release, een collab met vocalist David Spekter. Dit jaar kwam met Keep Me Awake een vervolg op dat succes. Die track was eveneens een samenwerking met David Spekter. Hij bracht dit jaar een mini-album uit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

20 years of Qlimax: Journey Through Sound

Zaterdag 28 november was het weer tijd voor Qlimax. Ditmaal een andere editie dan wij gewend zijn. Alsnog wist...