zaterdag, september 30, 2023

Über-geil: de guerrilla-actie rond Aus Berlin 2017 in Tilburg

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Über-geil: de guerrilla-actie rond Aus Berlin 2017 in Tilburg

Aus Berlin in Tilburg heeft donderdagavond in stijl opgewarmd voor zijn editie van 2017 (zaterdag 2 december in de Koepelhal). De organisatie van het in Berlijnse sferen gehulde indoorfestival had een guerrilla-actie opgetuigd rond het thema van dit jaar: spionage.

 

De beste ‘spionnen’ uit de volgersschare werden vooraf reeds uitgedaagd door Aus Berlin op de socials. Er zouden donderdag rond 18:00 uur beelden van een locatie met een geheime kluis worden verspreid. Daar wachtten 30 gratis tickets op de gelukkige vinders.

Die hadden gisteren niet veel tijd nodig om de plek te vinden: een oud, leegstaand kantoorpand aan de Spoorlaan. Maar de kluis met de kaarten bleek daarna nog ‘lastig’ genoeg te kraken.

Een route door rook en duisternis, met onderweg bewakers, bochten en trappen

Aus Berlin 2017 guerrilla

Ocean’s Eleven

Eenmaal binnen in het met kunstmatige rook gevulde, duistere en muf rokende pand, moest je op zoek. En volgde een route, met onderweg bewakers, bochten, trappen en bordjes.

Eenmaal beneden volgde de grote finale. In een Ocean’s Eleven-achtig decor moest je de laserstralen (lees: het alarm) zien te ontwijken om in de kluis te komen, die achteraan lonkte in de kelder.

Aus Berlin 2017 guerrilla

In onvolprezen Duits: een über-geile actie, die sterk deed denken aan de entree van Aus Berlin 2016. Organisator Joep van Gorp belooft een ding: de setting van deze guerilla-actie is slechts een voorproefje van wat je op de editie van dit jaar te wachten staat…

Video: live bij de guerrilla-actie

This Is Our House zat donderdagavond ook klaar om de kluis te kraken. En sloeg toe, net zo rap als de overige spionnen. Want de 30 tickets waren in een uurtje vergeven.

 

Live: guerilla-actie Aus Berlin!

Geplaatst door This Is Our House op donderdag 12 oktober 2017


Aus Berlin 2017

Zaterdag 2 december in de Koepelhal van de Spoorzone in Tilburg. Met o.a. Extrawelt, Michael Mayer, Space And Time, Krink, Some Chemistry en Florinsz Janvier. Zie de event-page voor tickets en meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...