vrijdag, december 8, 2023

Michael Mayer en Extrawelt eerste namen op Aus Berlin 2017

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Michael Mayer en Extrawelt eerste namen op Aus Berlin 2017

Jawohl. Aus Berlin heeft de eerste klinkende namen bekendgemaakt van zijn volgende indoor festival. Op zaterdag 2 december komen in ieder geval Michael Mayer, Extrawelt en Some Chemistry naar de Spoorzone in Tilburg.

 

Thema van Aus Berlin is dit jaar ‘spionage’. Na het fraaie staaltje storytelling dat vorig jaar werd weggezet rond het geheime Berlijnse Spreepark, mogen we daarmee dit keer weer iets moois verwachten.

Zo werden dus onlangs de eerste namen ‘gehackt’. Uiteraard wordt de line-up weer gesierd door hoofdlijners uit Duitsland.

Aus Berlin 2016

Michael Mayer

Michael Mayer is daar een van de nestors van de technoscene. Hij is oprichter en A&R-baas van het befaamde Kompakt-label uit Keulen (met onder meer Kölsch maar ons eigen Weval in de stal). Produceren en remixen op hoog niveau blijft hij zelf ook doen, vorig jaar bracht hij nog een album uit.

>> Zie ook Aus Berlin: beleef een stukje Capitol of Techno in Tilburg <<

Extrawelt is het Hamburgse duo Arne Schaffhausen en Wayan Raabe. Ook zij draaien al een hele tijd mee en staan bekend om hun live projecten.

Some Chemistry komt uit eigen land, al heeft Amsterdammer Ridzert Beetstra zijn roots in Bolivia. Warm, diep en melodisch zijn kenmerkende tags voor zijn sound, die we afgelopen festivalseizoen onder meer hoorden op Ploegendienst in Breda.

Binnenkort maakt Aus Berlin nog meer namen bekend.

Aus Berlin


Aus Berlin 2017

Zaterdag 2 december, Spoorzone Tilburg. Zie de event-page voor tickets en meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...