vrijdag, december 8, 2023

Aus Berlin strikes again: Geheime party als opwarmer (video)

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Aus Berlin strikes again: Geheime party als opwarmer (video)

Vorig jaar ging je op speurtocht naar en inbreken in een kluis, dit jaar kon je in het geheim een pre-party bouwen. Aus Berlin in Tilburg heeft al bijna een traditie hoog te houden als het om guerrilla-marketing gaat. Vorige week donderdag sloeg de organisatie weer toe, met een Restricted warm-up voor Aus Berlin Festival 2018.

 

Zo’n 150 personen stonden zo op een donderdag, vroeg in de avond, te dansen op de beats van Florinsz Janvier, The Policy en The Engine.

Alleen houders van early bird-tickets van Aus Berlin Festival waren vooraf op de hoogte van de pre-party. Overige geïnteresseerden konden op de dag zelf, getipt via social media, naar een telefoonnummer appen om de locatie door te krijgen.

Vrijdag postte de organisatie een korte aftermovie van de Restricted party.

Restricted party Aus Berlin

Line-up

Aus Berlin Festival is dit jaar op zaterdag 24 november in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone. Baikal, Answer Code Request, Patrice Bäumel, Man Power en Marcus Worgull zijn enkele van de klinkende namen op de line-up. Afgelopen week werd ook Inland daar aan toegevoegd.

Van eigen Brabantse bakermat komen Mees Salomé, Tunnelvisions en het eerder genoemde The Engine.

Thema van de komende editie is Berliner Unterwelten, het verborgen (schuil)gangenstelsel van de Duitse hoofdstad. Mede daarom had de organisatie voor een ‘underground’ feestje als voorgerecht gekozen.

Nog 4 edities

Onlangs maakte Aus Berlin tot verrassing van velen bekend dat het nog 4 keer plaatsvindt. Daarbij staan intimiteit, nieuwe Duitse artiesten en urbex (urban exploring) centraal.

“We hebben één groot verhaal te vertellen en daar hebben we nog vier jaar voor nodig”, aldus organisator Joep van Gorp. “Wanneer dit verhaal eindigt, betekent dat ook het einde van het festival.”

Aus Berlin Festival 2018


Aus Berlin Festival 2018

Meer info en tickets vind je op ​www.ausberlin.nl​. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...