Awakenings knalt in jubileumjaar hard door tijdens ADE 2022

-

Home » Nieuws » Awakenings knalt in jubileumjaar hard door tijdens ADE 2022

Hoewel sommigen nog moeten bekomen van Awakenings Summer Festival 2022, dropt de organisatie alweer het goede nieuws voor het najaar. De boodschap is duidelijk: Awake pakt, as usual, stevig door tijdens Amsterdam Dance Event 2022. Dit met maar liefst 9 events tussen 19 t/m 23 oktober.

Eén blik op het ADE-programma van Awakenings zegt genoeg. Het moet nóg beter, groter en harder dan de afgelopen (dag-)edities. Dit past natuurlijk helemaal binnen het 25-jarig jubileum dat de organisatie momenteel viert. Na meerdere succesvolle events dit jaar, wil Awakenings opnieuw de harten van menig technoliefhebber veroveren tijdens ADE.

Awakenings I

Indrukwekkend programma

De 9 events tussen 19 t/m 23 oktober zijn verdeeld over twee iconische venue’s in Amsterdam; de legendarische Gashouder en grootse Ziggo Dome zijn beide het strijdtoneel. Ook de line-up is veelbelovend. Naast grote namen als Amelie Lens, Carl Cox én Joris Voorn, krijgen ONYVAA, Daria Kolosova én Milo Spykers de kans om te schitteren op het allerhoogste techno-podium.

Check hieronder het volledige ADE-programma van Awakenings!

Meer Awakenings?

De Awakenings-events tijdens Amsterdam Dance Event 2022 vinden plaats op 19 t/m 23 oktober. Meer informatie over tickets en het programma check je op de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Ook pakt hij hier en daar graag een kolkende rave mee. De Brabander met Portugese roots wordt warm van groovy house en opzwepende techno.

Gerelateerd

‘Die Hard’ Cor van Leeuwen over Thunderdome 2022: “Vol met liefde!”

Zaterdag 10 december zullen 50.000 gabbers zich verzamelen in de Jaarbeurs in Utrecht, om de 'verjaardag' van de Wizard...

House & techno in december 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...