woensdag, december 6, 2023

Awakenings knalt in jubileumjaar hard door tijdens ADE 2022

-

Home » Nieuws » Awakenings knalt in jubileumjaar hard door tijdens ADE 2022

Hoewel sommigen nog moeten bekomen van Awakenings Summer Festival 2022, dropt de organisatie alweer het goede nieuws voor het najaar. De boodschap is duidelijk: Awake pakt, as usual, stevig door tijdens Amsterdam Dance Event 2022. Dit met maar liefst 9 events tussen 19 t/m 23 oktober.

Eén blik op het ADE-programma van Awakenings zegt genoeg. Het moet nóg beter, groter en harder dan de afgelopen (dag-)edities. Dit past natuurlijk helemaal binnen het 25-jarig jubileum dat de organisatie momenteel viert. Na meerdere succesvolle events dit jaar, wil Awakenings opnieuw de harten van menig technoliefhebber veroveren tijdens ADE.

Awakenings I

Indrukwekkend programma

De 9 events tussen 19 t/m 23 oktober zijn verdeeld over twee iconische venue’s in Amsterdam; de legendarische Gashouder en grootse Ziggo Dome zijn beide het strijdtoneel. Ook de line-up is veelbelovend. Naast grote namen als Amelie Lens, Carl Cox én Joris Voorn, krijgen ONYVAA, Daria Kolosova én Milo Spykers de kans om te schitteren op het allerhoogste techno-podium.

Check hieronder het volledige ADE-programma van Awakenings!

Meer Awakenings?

De Awakenings-events tijdens Amsterdam Dance Event 2022 vinden plaats op 19 t/m 23 oktober. Meer informatie over tickets en het programma check je op de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...