Awakenings met Reinier Zonneveld naar Ziggo Dome tijdens ADE, ook line-up Gashouder bekend

-

Home » Nieuws » Awakenings met Reinier Zonneveld naar Ziggo Dome tijdens ADE, ook line-up Gashouder bekend

Awakenings betrekt tijdens het komende Amsterdam Dance Event voor het eerst de Ziggo Dome. Op vrijdag 15 oktober host de techno-organisatie er een spectaculaire live-show van Reinier Zonneveld. Voor de overige 6 ADE-feesten houdt Awakenings traditiegetrouw huis in de Gashouder, met zoals altijd volop klinkende headliners.

De Ziggo Dome is voor Awakenings de grootste indoor-locatie ooit. Neerlands techno-trots hield eerder tijdens ADE al feesten in de evenementenhal in de Elementenstraat, maar schakelt nu dus een tandje bij. De voorverkoop voor alle ADE-events start dinsdagavond 15 juni om 20:00 uur.

Uiteraard vormt de Gashouder daarbij weer het kloppende hart, met 6 events gedurende 5 dagen. Op zaterdag is er zowel een dag- als een nachtfeest. Met dit vooruitzicht wordt het rouwen om het niet doorgaan van Awakenings Festival toch snel verzacht.

Awakenings

Charlotte de Witte

Charlotte de Witte bijt op woensdag 13 juni het spits af, met haar KNTXT-concept. Naast de Belgische techno-artiest zelf staan onder meer Alignment in Monoloc op de line-up.

Daags erna is het de beurt aan ‘Mister Awakenings’, Adam Beyer, en zijn Drumcode-clan. Naast zijn echtgenote Ida Engberg zijn onder andere Anna en dj Rush present.

Back To Live Dancefestival - Joris Voorn

Tale Of Us

Vrijdag en zaterdag wordt het pas echt spitsuur voor techno-liefhebbers. Naast de Ziggo-show met Reinier Zonneveld (live) kun je in de Gashouder terecht voor een melodische techno-gathering met Afterlife. Daar zijn optredens van acts als Anii, Fideles en uiteraard Tale Of Us zelf.

Zaterdag is er dus een dubbelklapper in de Gashouder zelf. De matinee-voortelling wordt voor rekening genomen door Joris Voorn (foto boven) en zijn Spectrum-concept. Van de partij zijn onder meer Joseph Capriati, La Fleur (hier ons interview) en Stephan Bodzin. Als de boel ’s avonds weer aan kant is, bouwen Maceo Plex en consorten (o.a. Pan-Pot, Ellen Allien) een nieuw feestje.

Het slotakkoord wordt op zondag verzorgd door Amelie Lens, die onder meer I Hate Models, Speedy J en Rebekah uitnodigt voor een paar pittige techno-sets.


Awakenings x ADE 2021

Check hier het overzicht van alle events van Awakenings tijdens ADE 2021.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Tiësto nieuwe nummer 1 in DJ FACT Top 100

De DJ FACT Top 100 van 2022 kent een nieuwe, Nederlandse nummer 1. Tiësto lost Marshmello af aan kop...

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...