maandag, november 23, 2020
Home Nieuws B-Front maakt anthem voor Hard Bass 2017

B-Front maakt anthem voor Hard Bass 2017

-

B-Front is verantwoordelijk voor het anthem van Hard Bass 2017. Dit maakten organisator b2s en Veldhovenaar B-Front in een video op Facebook bekend. 

“Ik wilde graag een bepaalde sfeer neerzetten in de track”, legt hij in de video uit. “Een aantal melodieën had ik geprobeerd, tot ik de juiste melodie had gevonden.”

“De track is hard, donker, maar ook euforisch. Het heeft een speciaal gevoel en dat is erg belangrijk voor een anthem. Als ik iets maak en ik voel het de volgende dag nog, dan is het goed.”

- Advertisement -

B-Front is één van de vier live-acts op Hard Bass. Later lees je op This Is Our House een uitgebreid verhaal over de live-acts, waarin alle acts uitgebreid aan het woord komen. Hard Bass wordt gehouden op zaterdag 4 februari in het GelreDome in Arnhem. Tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Line-up Hard Bass 2017:

Team Blue
Code Black
Da Tweekaz
Adrenalize
Atmozfears live

Team Green
Noisecontrollers
Wildstylez
Bass Modulators
Brennan Heart live

Team Yellow
Adaro
Digital Punk
Phuture Noize
B-Front live

Team Red
E-Force
Warface
Rebelion
Minus Militia live

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...