woensdag, oktober 4, 2023

Fikse boete Complex Maastricht als ze open gaan tijdens De Nacht Staat Op

-

Home » Nieuws » Fikse boete Complex Maastricht als ze open gaan tijdens De Nacht Staat Op

Net iets meer dan een dag voor de aanvang van Complex Staat Op, het event van Complex Maastricht voor De Nacht Staat Op, laat de gemeente weten aan de Maastrichtse club dat ze niet open mogen. Doen ze dat toch, riskeren ze een boete van welgeteld €50.000,-.

Complex Maastricht laat deze tegenvallende boodschap weten via hun Facebookpagina. De club geeft aan dat ze de opties aan het bekijken zijn en hoopt zo snel mogelijk meer nieuws te kunnen geven.

De Nacht Staat Op in Complex Maastricht

Het evenement van Complex voor De Nacht Staat Op is uitverkocht en staat gepland om 21:00 uur op 12 februari 2022. De line-up bestaat uit Hush & Sleep, Noneoftheabove, Jno en Stan Christ. Of het doorgaat is nog maar de vraag. Zodra er meer duidelijkheid is, wordt dit artikel geüpdatet.

Eerder deze week werd er nog door de politievakbonden opgeroepen om niet te handhaven tijdens De Nacht Staat Op, maar nu zijn er steeds meer gemeentes waar gedreigd wordt met boetes en handhaving. Zo ook in Haarlem en Amsterdam, waar gedreigd wordt met boetes van €4.500,-. Groningen en Nijmegen willen ook ‘gewoon’ gaan handhaven.

Complex Maastricht riskeert boete De Nacht Staat Op

De Nacht Staat Op: open of niet?

Steeds meer clubs lijken zich door de druk van de gemeentes en veiligheidsregio’s terug te trekken uit De Nacht Staat Op. De potentiële boetes zijn enorm voor de clubs en horecaondernemers, die al 2 jaar nauwelijks open zijn geweest. Daarnaast zijn veel ondernemers boos vanwege de beperkte versoepelingen die zijn gelekt. Onder andere de beperkte openingstijden zijn onvoldoende om weer van de wonderen van de nacht te kunnen genieten.

Complex Maastricht

Houd deze pagina of de Facebookpagina van Complex Maastricht in de gaten voor het nieuws rondom Complex Staat Op. Volg ons op Instagram om morgen de ontwikkelingen te volgen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Stef Appelhofhttps://stefappelhof.com/
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt.

Gerelateerd

De Nacht Staat Op; toch een succes

Het statement staat: het is genoeg geweest. Afgelopen zaterdag stonden de deuren van de clubs wijd open tijdens de...

De Nacht Staat Op: Veel clubs zaterdag open, maar wordt er gehandhaafd?

Nog minder dan één week en de nachtcultuur neemt het heft weer in eigen handen. Clubs door het gehele...