woensdag, augustus 4, 2021
HomeNieuwsBrabant met 10 dj's hofleverancier op festival Q-Base

Brabant met 10 dj’s hofleverancier op festival Q-Base

-

Niet minder dan 10 Brabantse dj’s draaien zaterdag op één van de grootste hard dance-festivals in Europa, Q-Base in het Duitse Weeze, net over de grens bij het Noord-Limburgse Gennep.

Onder hen natuurlijk Veldhovenaar Zany, hardstyle-dj van het eerste uur. Ook Jones (Eindhoven), B-Front (Eindhoven), Frequencerz (Eindhoven), Brennan Heart (Tilburg), Sound Rush (Sint Willebrord), Adaro (Schaijk), Ran-D (Zeeland), Noisecult (Haaren) en Phuture Noize (Giessen) staan geprogrammeerd.

- Advertisement -

Q-Base presenteert in totaal bijna 100 hardstyle- en hardcore-acts. Het festival trok vorig jaar 25.000 bezoekers.

Q-dance

Het evenement wordt sinds 2004 georganiseerd door de Nederlandse organisatie Q-dance. Het is met Defqon.1 één van de best bezochte hard dance-festivals.

Op het terrein van het voormalige militaire RAF-vliegveld zijn niet minder dan 12 area’s. De Open Air-mainstage is voor de liefhebbers van diverse harde stijlen, maar er zijn ook diverse thema-stages.

Van terror tot techno

De legendarische hangar is voor de hard-bass-junkies en het Warehouse voor de hardcore-freaks. Daarnaast is er een grote Back in Time-stage met veel early hardstyle, plus een achttal area’s, waar hostingpartners diverse stijlen belichten: van freestyle, millennium hardcore, terror, industrial raw, extra raw, Belgium hardstyle en hardcore drum & bass en techno.

Q-Base is een dag- en een nachtfestival en duurt in totaal 15 uur.

Q-Base
Q-Base. Foto: Q-dance

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Eendaagse festivals ontvangen max. 750 bezoekers: messteek in de rug van organisatoren

Maandag 2 augustus heeft het kabinet een beslissing genomen over de eendaagse festivals deze zomer. Eigenlijk zou het...

Grote festivals in België kunnen per 13 augustus met digitale pas: Covid Safe Ticket

Terwijl Nederlandse party people nog in spanning afwachten of het uitgaansleven medio augustus weer opengaat, is de kogel in...