zondag, juni 20, 2021
HomeNieuwsFestival Brabants Verbond in Eindhoven verplaatst naar 30 maart

Festival Brabants Verbond in Eindhoven verplaatst naar 30 maart

-

De IJzeren Man in Eindhoven vormt op zaterdag 30 maart de locatie van een nieuw buitenfestival: Brabants Verbond. Het gaat om een collab van collectieven en concepten die afkomstig zijn uit of geworteld zijn in het zuiden: HERRIE MET GERRIE, Biki90, SMÈRRIG, Rewind, Café de Puinhoop en Verknipt. 

 

Aanvankelijk zou Brabants Verbond op 3 november plaatsvinden, maar de organisatie zag zich genoodzaakt uit te wijken. “Dit vanwege externe omstandigheden waar wij helaas niks aan kunnen veranderen”, aldus een post op Facebook. “Wij hebben er alles aan gedaan om verplaatsing van het evenement te voorkomen.”

- Advertisement -

Brabants Verbond toont andermaal aan dat je ook in de doorgaans wat frissere maanden prima buiten door kunt feesten. De voorbije jaren gingen onder meer Winterpark (Best) en PLOEGENDIENST Winterfestival (Breda) al voor.

Een groot deel van de organiserende partijen van het nieuwe festival werkt al vaker samen. Zo bundelen HERRIE MET GERRIE en Rewind de krachten in Jungle Festival (foto boven). Dat beleefde 8 september zijn tweede editie, ook aan de IJzeren Man in Eindhoven.

Line-up

De kaartverkoop voor Brabants Winterverbond loopt. Tickets voor november zijn ook in maart geldig.

De line-up van het festival volgt later. Wel laat de organisatie vast aan This Is Our House weten dat het festival ‘helemaal in circustenten’ plaats gaat vinden. “Met daarbij veel winterse dingetjes die het ook echt tot een winterfestival maken.”

Er is bovendien ook al een schets van de zeer diverse muzikale stijlen/stages bekendgemaakt:

  • Rewind & Smèrrig (RnB Classics & Hitjes)
  • Verknipt & HERRIE MET GERRIE (House/Techhouse/Techno)
  • Biki90 & Café de Puinhoop (Feest)
  • Brabantse bruine kroeg

Scroll naar beneden voor ons artikel over de kracht van de Brabantse scene, met onder andere aandacht voor enkele van bovengenoemde partijen.


Brabants Verbond Winterfestival

Meer info en tickets via de eventpage van het festival.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...