donderdag, oktober 5, 2023

Patrice Baumel en Sandrien met muzikale Brandstof in Roermond

-

Home » Biki90 » Patrice Baumel en Sandrien met muzikale Brandstof in Roermond

Met Brandstof is zaterdagavond de eerste klapper van een clubnacht in de nieuwste aanwinst van Roermond: De Club. Op het affiche niemand minder dan de Amsterdamse tandem Patrice Baumel (foto boven) en Sandrien.

 

‘Music is fuel for the soul’ is het motto van waaruit Brandstof 3 jaar geleden is ontstaan. Aldus Bruno Peters, een van de drijvende krachten achter het concept.

Niet dat het in Roermond ontbrak aan house en technofeestjes. Zo is er Non-Stop, dat zich echt op underground techno richt. Daarnaast is er ook nog YumYum, dat een wat ouder publiek aanspreekt. Brandstof vult een gat voor het iets jongere publiek met meer house-invloeden.

Brandstof at De Club

Brandstof-avonden zijn qua muziekstijl niet te donker. Aankleding en techniek worden afgestemd op de artiesten. Iedere editie ziet er dus anders uit. De hosts van Brandstof zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers en knopen ter plekke veel gesprekjes aan.

Azijnfabriek

De Azijnfabriek was 2 jaar lang het thuishonk. Brandstof hield er stuk voor stuk succesvolle, uitverkochte edities. Een stap verder werd eerst in ECI Cultuurfabriek geprobeerd.

Bruno: “Na evaluatie vonden we deze locatie minder geschikt. Die zaal leent zich meer voor optredens van bands, daar is het licht, het geluid en de opzet van de zaal op ingericht.”

De Club Roermond

De Club

Berend Matzinger, eigenaar van de onlangs geopende De Club, vroeg het collectief toen de eerste avond aldaar te organiseren. “De samenwerking verliep zo fijn, een beetje als vanouds, want Berend is ook de eigenaar van Azijnfabriek 2.0.”

Zaterdagavond zijn dus Patrice Baumel en Sandrien in het huis. Samen wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze; house van Patrice en techno van Sandrien. Maar beiden zijn niet voor één gat te vangen. En eerder deden de twee al een te gekke Boiler Room set na elkaar.


Brandstof

Zaterdag 25 november, 22:00-5:00 uur, De Club Roermond. Meer info en tickets via de eventpage.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Koningsnacht: de events op een rijtje

Nu carnaval écht is afgelopen en de meeste mensen weer boven water zijn, wordt het tijd om vooruit te...

Carnaval Ontwijkend Gedrag: Carnaval vieren zonder hoempapa

Eind februari wordt het zuiden van het land omgetoverd tot een wereld vol verklede mensen, hoempapa-muziek en heel veel...