dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws Brennan Heart presenteert album op releaseparty

Brennan Heart presenteert album op releaseparty

-

Het nieuwe album van Brennan Heart komt uit op vrijdag 3 juni. De Tilburger presenteert het album ‘I Am Hardstyle’ tijdens de releaseparty in Tivoli in Utrecht.

Banner Brennan Heart

Het publiek maakte kennis met het concept ‘I Am Hardstyle’ tijdens de afgelopen editie van Amsterdam Dance Event (ADE). In samenwerking met Q-dance organiseerde Brennan Heart een gelijknamig feest.

Feest

- Advertisement -

In de maanden die daarop volgden, werkte hij aan het album. Het wordt na Musical Impressions in 2009 zijn tweede album. Op de releaseparty in Utrecht draaien naast Brennan Heart nog enkele andere dj’s. Wie dat zijn, is nog niet duidelijk.

De Tilburger geldt als een van de grootste namen in de hardstylescene. Naast zijn muziekproducties en (wereldwijde) gigs, heeft hij ook een maandelijkse podcast. In 2003 bracht hij de documentaire ‘Evolution of Style’ uit.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...