dinsdag, oktober 3, 2023

Brennan Heart presenteert album op releaseparty

-

Home » Algemeen » Brennan Heart presenteert album op releaseparty

Het nieuwe album van Brennan Heart komt uit op vrijdag 3 juni. De Tilburger presenteert het album ‘I Am Hardstyle’ tijdens de releaseparty in Tivoli in Utrecht.

Banner Brennan Heart

Het publiek maakte kennis met het concept ‘I Am Hardstyle’ tijdens de afgelopen editie van Amsterdam Dance Event (ADE). In samenwerking met Q-dance organiseerde Brennan Heart een gelijknamig feest.

Feest

In de maanden die daarop volgden, werkte hij aan het album. Het wordt na Musical Impressions in 2009 zijn tweede album. Op de releaseparty in Utrecht draaien naast Brennan Heart nog enkele andere dj’s. Wie dat zijn, is nog niet duidelijk.

De Tilburger geldt als een van de grootste namen in de hardstylescene. Naast zijn muziekproducties en (wereldwijde) gigs, heeft hij ook een maandelijkse podcast. In 2003 bracht hij de documentaire ‘Evolution of Style’ uit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...