Tuesday, September 22, 2020
Home Nieuws Brennan Heart komt met boek over carrière en de hard dance-scene

Brennan Heart komt met boek over carrière en de hard dance-scene

-

Succesvolle dj en -producer Brennan Heart heeft na de recente release van zijn album en het oprichten van zijn label nog meer nieuws. Eind dit jaar zorgt de Tilburger voor een nieuw boek over zijn eigen opkomst in de hardstyle-scene. Dat laat de artiest weten via social media.

 

Brennan Heart staat al jaren aan de top van de hardstyle-scene. In zijn aankomende boek beschrijft hij de ontwikkeling die hij door de jaren heen heeft doorgemaakt.

“Het beschrijft mijn reis van thuis-producer tot dj, van wereldreiziger naar zakenman en alle ups en downs die hierbij komen kijken.”

Hard dance

Daarnaast zal ook de hard dance-scene in het algemeen aan bod komen. Het wereldje met zijn ‘eigen politiek’ heeft ook de meest toegewijde fans, aldus Brennan Heart.

I’m currently working on a book that will be published later this year. ⁣It describes my journey from home producer to…

Geplaatst door Brennan Heart op Woensdag 17 april 2019

De afgelopen periode is sowieso druk geweest voor dit hardstyle-icoon. Zo is zijn gloednieuwe album ‘Show Your True Colors’ eind maart gereleased.

Ook heeft hij met het alom bekende ‘I AM HARDSTYLE‘ een eigen label opgezet. Dit hardstyle-concept is gestart als event en is intussen uitgegroeid tot kleding- en merchandiselijn. Daarnaast is er in 2016 een gelijknamig album uitgebracht.


Meer Brennan Heart

Blijf via de Facebook-pagina van Brennan Heart op de hoogte van al zijn projecten. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – de politiek: Maakt regulering een kans?

0
Links versus rechts, realisme versus idealisme. De polarisatie maakt een zinnig publiek drugsdebat haast onmogelijk. Voor- en tegenstanders van het legaliseren van harddrugs lijken zich...