dinsdag, februari 27, 2024

Geen wonderful days meer: Charly Lownoise & Mental Theo stoppen

-

Home » Genres » Hardcore » Geen wonderful days meer: Charly Lownoise & Mental Theo stoppen

De happy hardcore-scene gaat afscheid nemen van twee van zijn grondleggers. Dinsdagavond, kort na hun optredens in het Eindhovense Klokgebouw, maakten dj’s Charly Lownoise en Mental Theo bekend te gaan stoppen als duo. De mannen hebben besloten om ieder hun eigen weg te gaan. Maar niet voordat zij een grote, knallende afscheidsshow hebben gegeven. Deze Final Show zal op 18 april 2020 plaatsvinden in de Ziggo Dome.

 

Charly Lownoise en Mental Theo, die buiten de nachtelijke uren om door het leven gaan als Ramon en Theo, willen op hun hoogtepunt stoppen. Dit leek hen het beste moment; ze hebben een super gaaf jaar gehad met een tour, jubileumshow én uitverkochte Ziggo Dome.

“Als je afsluit als vrienden, dat alles top is geweest, dan is dit een magisch moment’’, verklaart Theo. ”Laten we zoiets moois niet uitmelken.”

Charly Lownoise en Mental Theo: The Final Show

De mannen willen hun carrière als duo dus afsluiten met een knal. Dit doen zij met een afscheidsshow, genaamd The Final Show, waarin zij de wonderful days die zij hebben gehad groots willen vieren. Dat belooft een écht nineties Charly en Theo-feestje te worden.

 

Afgelopen weekend vierden de twee happy hardcore-helden nog hun 25-jarig jubileum in het Klokgebouw in Eindhoven. Voorafgaand aan deze show sprak This Is Our House de twee heren.

Zij vertelden ons alles over de afgelopen 25 jaar van hun turbulente maar oh, zo leuke carrière in een tweedelig interview. Benieuwd naar dit interview? Lees hier deel 1 en deel 2 en bekijk hieronder een van de video’s bij de serie.

25 JAAR CHARLY LOWNOISE EN MENTAL THEO, DEEL 1

Je kan er nog bij zijn: Op vrijdag en zaterdag vieren Charly Lownoise en Mental Theo hun 25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo in het Klokgebouw. Om die reden schoven beide mannen aan bij gastredacteur Sam voor een interview. Lees deel 1 van het interview: https://www.thisisourhouse.nl/features/25-jaar-charly-lownoise-en-mental-theo-deel-1/

Geplaatst door This Is Our House op Donderdag 21 november 2019

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

My First Gig: DJ Thalia (NL)

My First Gig DJ Thalia (NL) Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van...

Hardstyle in juli: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....