maandag, maart 1, 2021
Home Nieuws Club Eye sluit na 4 maanden weer de deuren

Club Eye sluit na 4 maanden weer de deuren

-

Club Eye in Tilburg sluit na vier maanden weer de deuren. Op Facebook geeft de directie aan dat het onbekend is hoelang de sluiting van kracht is. Een reden voor de maatregel is vooralsnog onduidelijk. 

Zeven maanden lang was er achter de schermen gewerkt om Club Eye, op de ondergrondse locatie onder het Pieter Vreedeplein, klaar te maken voor het publiek. In februari ging Club Eye open en werden de eerste feesten gegeven.

Club Eye

De keuze voor Tilburg was een bewuste, liet de manager destijds weten in een interview met This Is Our House. ”Qua clubs is het aanbod niet groot. Echter zijn de mensen heel gezellig en is de locatie waar wij nu zitten fantastisch. Wij nu de trotse eigenaren.”

- Advertisement -

De club was iedere zaterdag geopend. Qua muziekstijlen was er voor ieder wat wils. Van r&b, urban, latin tot house en freestyle. Het liep in de eerste maanden na de opening echter nog niet storm. Of dat de reden is voor de (tijdelijke) sluiting, is niet bekend.

Club Eye

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....