dinsdag, februari 27, 2024

Club Eye sluit na 4 maanden weer de deuren

-

Home » Uncategorized » Club Eye sluit na 4 maanden weer de deuren

Club Eye in Tilburg sluit na vier maanden weer de deuren. Op Facebook geeft de directie aan dat het onbekend is hoelang de sluiting van kracht is. Een reden voor de maatregel is vooralsnog onduidelijk. 

Zeven maanden lang was er achter de schermen gewerkt om Club Eye, op de ondergrondse locatie onder het Pieter Vreedeplein, klaar te maken voor het publiek. In februari ging Club Eye open en werden de eerste feesten gegeven.

Club Eye

De keuze voor Tilburg was een bewuste, liet de manager destijds weten in een interview met This Is Our House. ”Qua clubs is het aanbod niet groot. Echter zijn de mensen heel gezellig en is de locatie waar wij nu zitten fantastisch. Wij nu de trotse eigenaren.”

De club was iedere zaterdag geopend. Qua muziekstijlen was er voor ieder wat wils. Van r&b, urban, latin tot house en freestyle. Het liep in de eerste maanden na de opening echter nog niet storm. Of dat de reden is voor de (tijdelijke) sluiting, is niet bekend.

Club Eye

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...