Club Eye opent haar ogen voor Tilburg

-

Home » Algemeen » Club Eye opent haar ogen voor Tilburg

Terwijl het nachtleven in Tilburg volop bruist boven de grond, is er ondergronds ook veel activiteit. Er is namelijk een nieuwe club geopend onder (ja, je leest het goed) het Pieter Vreedeplein. Club Eye was voorheen erg actief onder de radar, maar de club is klaar om haar ogen te openen voor het Tilburgse publiek. Wij spraken kort met manager Koen over deze nieuwe horeca-aanwinst.

Club Eye

De eigenaren van Club Eye zijn al jarenlang actief in de horeca met hun succesvolle XL Lounge in Rotterdam. Zij waren op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ontdekten al snel dat Amsterdam en Rotterdam verzadigd zijn qua clubs. Op zoek naar een stad met mogelijkheden kwamen zij in Tilburg uit. ”Qua clubs is het aanbod niet groot. Echter zijn de mensen heel gezellig en is de locatie waar wij nu zitten fantastisch. Na bijna zeven maanden verbouwen zijn wij nu de trotse eigenaren van Club Eye.”

Voor jong en oud

De club is voor zowel jong als oud. “Door de moderne inrichting en onze exclusieve VIP-gedeeltes, kom je binnen in een club van niveau. We serveren mooie cocktails en vanaf maart hebben wij ook Soulfood in de club. Of je nou komt om gezellig een biertje te drinken of interesse hebt in een VIP-tafel met champagne: alles is mogelijk.”

De toekomst van Club Eye is de toekomst van het uitgaan in Tilburg.

 Club Eye is elke zaterdag geopend. “We hebben aan groot aantal eigen concepten en daarbuiten werken wij ook met externe partijen. Enkele daarvan zijn Flawless, Afrovibes, Holybeatzz, Time Warriorz, Sundaez, Brutal en Shinerzz. Deze externe partijen zorgen ervoor dat wij vanaf maart ook regelmatig op vrijdag en zondag open zullen zijn.”
Qua muziekstijl is er voor ieder wat wils in de club. “Van r&b, urban, latin tot house en freestyle. Je kunt je bij ons de meest uitlopende concepten vinden.”
Club Eye

Locatie

Club Eye bevindt zich op een bijzondere ondergrondse locatie onder het Pieter Vreedeplein te Tilburg. “Eentje zoals je hem nergens gaat vinden. Het is voor de Tilburgers even zoeken waar we zitten, maar de ingang zit tegenover broodje Jantje en Chico, onder de Pathé.”

“Het is mooi om de reacties van mensen te zien die voor het eerst binnen lopen. Men verwacht namelijk niet dat er een club zit. Je waant je in een compleet andere wereld wanneer je de club binnen stapt. De club moet er van begin tot eind strak uit zien, dat vinden wij erg belangrijk.”

Toekomst

Grote toekomstplannen voor de club zijn er niet. “Wij kunnen de toekomst niet voorspellen natuurlijk. Echter denken wij dat wij met Club Eye inspelen op iets wat Tilburg nog niet heeft. Qua beleving in de club willen wij de beste zijn. Met licht, geluid en entertainment proberen wij de mensen continu te verrassen. Wij zullen altijd vernieuwend blijven denken. De toekomst van Club Eye is de toekomst van het uitgaan in Tilburg. Kom eens kijken en beleef het zelf.”

Club EyeClub Eye

Lovable op zaterdag 18 februari is het eerstvolgende feest op de agenda. Entree is gratis. Kijk hier voor de volledige agenda van Club Eye.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...