donderdag, december 3, 2020
Home Nieuws Concepten Intents Festival keren terug als losse feesten

Concepten Intents Festival keren terug als losse feesten

-

De 4 concepten van Intents Festival keren dit najaar terug als losse feesten. Het gaat om Dynamite (hardcore), Outrageous! (freestyle), Relive (early hardstyle) en Fanaticz! (raw hardstyle). 

Alle feesten worden gehouden in De Leerfabriek in Oisterwijk. Dynamite is als eerst aan de beurt, op zaterdag 17 september. In de line-up staan Partyraiser, Amada, Drokz en Xardio.

Een kleine week later, op vrijdag 23 september, is het de beurt aan Outrageous!. Deze avond draaien Bass-D, Mark with a K, Korsakoff, Orphan, Paul Elstak, Profreaks, Vlaz.

- Advertisement -

>> Zie ook: Intents Festival blinkt uit in thema’s en vernieuwing <<

Relive en Fanaticz!

Relive volgt op zaterdag 8 oktober. Vorig jaar werd Relive voor het eerst als los feest georganiseerd. Op Intents Festival is het een van de populairdere stages. De line-up is nog niet bekend.

>> Zie ook: IN BEELD – Intents Festival <<

Een week later, zaterdag 15 oktober, staat Fanaticz! op de planning. Radical Redemption, Act of Rage, Requiem, Sub Sonik, Sub Zero Project, D-Sturb en The Shade vormen de line-up.

Alle feesten duren van 19:00 tot 02:00 uur.

Vorig jaar werden Fusion en Outrageous! voor het laatst georganiseerd in SportArena Oisterwijk. Fusion keert dus niet meer terug, Outrageous! wel.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...