woensdag, december 6, 2023

Dancefair 2018: dit is het complete programma

-

Home » Uncategorized » Dancefair 2018: dit is het complete programma

Dancefair 2018 begint nu serieuze vormen aan te nemen. Inmiddels staat het complete programma online. Meer dan 160 artiesten, 200 masterclasses, 22 area’s en een 6000m2 expo floor. Voor elke DJ, producer en music professional is er meer dan genoeg te vinden èn te leren.

Advertorial

Voor dj’s zijn er uiteenlopende masterclasses door internationale top dj’s in de DJ/Club Area. Onderwerpen zijn gigs, gear en skills. Wil jij werk maken van muziek? Dan kan je terecht in de Business of Music Area en bij The School of House. Het aanbod varieert van complete social media masterclasses tot het opzetten van jouw eigen label of bedrijf in de muziekwereld.

https://youtu.be/LCHhb6_zl5Q

Voor producers is Dancefair sowieso een walhalla. Met areas van Spinnin’ Records, Armada Music, Revealed Recordings, MixMash Records en natuurlijk Techno door 50:Hertz, de hardere stijlen door hardstyle.com, Urban/Hiphop door Pagara Music Group (Cloud 9), Bass/Trap in de Klash Room en dan is er ook nog een Deep House Area. Denk jij dat jij alles al weet? Kom dan naar de Next Level Area en Abbey Road Institute voor advanced mixing, mastering en het diepgaande studiowerk.

Er is meer. Iedereen die van muziek houdt, heeft een voorliefde voor gear. Zoals ieder jaar hebben we hier ook weer aan gedacht. Ben jij opzoek naar de juiste monitor en de beste luisterervaring? Bezoek dan de demo area’s van KRK, Adam Audio, Genelec en Kii. Wil jij alles weten over de nieuwste Live 10? Kom dan naar de Ableton Area.

Ook dit jaar is er weer een uitgebreide expo floor. 6000m2 met DAW Café, The Network, Demo Drop en heel veel gear. Lees verder om alles te weten over deze unieke onderdelen tijdens Dancefair 2018.

Expo Floor

Kom jij op de expo floor, dan vind je daar ten eerste alle belangrijke dealers van gear. Bax Music, Key Music, Tonecontrol en Turnlab zijn van de partij. Bij deze dealers kan je speciaal tijdens Dancefair genieten van de allerbeste prijzen. Zo bestaat Tonecontrol bijvoorbeeld 15 jaar en zijn er dus 15 unieke aanbiedingen tijdens Dancefair.

De allerbeste merken zijn uiteraard weer aanwezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dj, producers en music professionals. Denk hierbij aan de nieuwe Arturia Minibrute 2, Genelec The Ones, Pioneer DDJ-1000, Korg Prologue, Focusrite Clarett USB en Moog DFAM. Meer info vind je hier.

The Network

The Network is een unieke kans om in contact te komen met artiesten en business professionals. Schrijf je zo snel mogelijk in bij de infobalie en boek 5 minuten 1-op-1 om antwoorden te krijgen op jouw brandende vragen. The Network is the place to be voor iedereen die een volgende stap wil nemen en advies wenst van experts uit het veld. Stel jouw vragen aan Dante Klein, Julian Calor, Zany, Dyna, Streamin Music, Loopers, Olivier Weiter en velen anderen.

DAW Café

DAW Café is een verzamelplek om te netwerken met jouw favoriete DAW community. Daarnaast zijn er product experts en pro users om al jouw vragen te beantwoorden. Deel jouw kennis met andere gebruikers en leer van professionals. Dit is een unieke kans om echte antwoorden te krijgen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Check het DAW Café voor alles over Ableton, Bitwig, Cubase, FL Studio, Logic en Studio One.

Demo Drop

Dit is natuurlijk de kern van Dancefair. Jouw kans om ontdekt te worden. Artiesten als Pep & Rash, Mark Villa en Brooks gingen je al voor. Dit is jouw kans. Drop jouw beste tracks bij meer dan 70 labels en ontvang gericht feedback. Wees eerlijk, wees open! Dan kan je echt verbeteren. Succes is niet gegarandeerd, opbouwende kritiek zeer zeker. Drop jouw demo bij Armada Music, Be Yourself, Revealed Recordings, Spinnin’ Records, Future House Music, Musical Freedom en vele, vele anderen.

Artists: Armin van Buuren, Laidback Luke. Secret Cinema, Degos & Re-Done, Sick Individuals, Blasterjaxx, GLOWINTHEDARK, Trobi and many more

Area’s: Armada Music, Spinnin’ Records, Revealed Recordings, MixMash Records, Musical Freedom, Be Yourself, Klash, NCS, UKF, Future House Music, 50:Hertz, Hardstyle.com and many more

Styles: Dance, EDM, Techno, Deep House, Future House, Bass, Trap, Urban, Hiphop, Hardstyle and many more

Brands: Ableton, Pioneer DJ, KRK, Native Instruments, Adam Audio, Genelec, The School of House, Abbey Road Institute and many more

Dancefair

Meer berichten over Dancefair lees je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

DDJFvraag: This Is Our House maakt serie met Dutch DJ Foundation

Wanneer ben ik toe aan een manager? Wanneer moet ik me registreren bij Buma-Stemra? Hoe krijg ik meer aandacht...

My First Gig: dj/producer Mr. Efflix (Chris van der Kraan)

Na uren, weken, soms zelfs jaren oefenen op je eigen zolderkamertje is het eindelijk zover: je eerste gig op...