vrijdag, februari 23, 2024

Daydream Festival gaat na Mexico ook naar Dominicaanse Republiek

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Daydream Festival gaat na Mexico ook naar Dominicaanse Republiek

De internationale droomvlucht van Par-T met Daydream Festival wordt almaar mooier. Na het debuut van dit weekend in Mexico strijkt Daydream eind februari ook in de Dominicaanse Republiek neer. Dat maakte de Brabantse organisatie bij de start van Daydream Festival Mexico bekend.

Daydream Festival wordt al enkele jaren met succes gehouden in Lommel (B). Het is uitgegroeid tot een gethematiseerd festival waar de beleving centraal staat. Tegelijkertijd is achter de schermen het concept klaargestoomd voor de stap naar het buitenland.

Daydream Festival Mexico

Daydream Festival Mexico

Dit weekend zal dat in Puebla – dichtbij Mexico Stad – gebeuren. Daarmee is Daydream het tweede Belgische festival dat een internationale editie opstart en het eerste festival voor Par-T dat buiten Europa plaats zal vinden.

De complete mainstage en de decors van 3 area’s zijn in zijn geheel naar Mexico verscheep. Ze zullen dit weekend podium bieden voor grote artiesten als Afrojack, Dash Berlin, Oliver Heldens, Don Diablo, Ferreck Dawn, Blasterjaxx en Sander van Doorn.

Na Mexico gaat het Par-T-avontuur met Daydream dus nog verder, in de Dominicaanse Republiek. Op 25 en 26 februari kunnen alle dagdromers weer afzakken naar een nieuwe bestemming.

De ‘moeder-editie’  van Daydream Festival is zoals vertrouwd in april, dit jaar op 7 en 8 april.

De interesse was er al meerdere jaren vanuit allerlei windstreken

Daydream FEstival

Vorig jaar maakte ook WiSH Outdoor al de stap naar Mexico. Na Tomorrowland is Daydream het tweede Belgische festival dat een internationale editie opstart.

“De interesse was er al meerdere jaren vanuit allerlei windstreken”, zei Roel Berens eerder dit jaar op This Is Our House. Hij is organisator van Daydream Festival vanuit Par-T BVBA.

“We hebben gewacht tot het perfecte moment om deze stap te maken. Zowel het concept als de organisatie moeten staan als een huis. Dit lijkt nu allemaal samen te komen”.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op...

Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse...