maandag, maart 4, 2024

Daydream Festival maakt line-up van 1e editie op Aquabest bekend

-

Home » Spinnin' Records » Daydream Festival maakt line-up van 1e editie op Aquabest bekend

De line-up van de eerste editie van Daydream Festival op Aquabest in Eindhoven is bekendgemaakt. Het eendaagse festival verwelkomt op zaterdag 14 juli onder anderen Nicky Romero, Showtek, Brennan Heart en LNY TNZ. In totaal zijn er vijf verschillende area’s.

Op de mainstage (Maindream) staan de grootste kanonnen van het festival. KSHMR, Nicky Romero en Showtek zijn de grootste blikvangers. Laatstgenoemde draaien zo eindelijk weer eens op ‘eigen’ bodem. De enigszins mysterieuze act Claptone is verantwoordelijk voor de hosting van één van de area’s. Op Claptone presents Masquerade komen onder meer Format: B en Technasia langs.

Het tempo wordt opgeschroefd in Bad Dream, waar hardstyle de klok slaat. Hier zien we bijvoorbeeld Brennan Heart, Frequencerz, Ran-D en Coone terug in de line-up. De Dream Bucket wordt een mengelmoesje van verschillende stijlen. Naast een back2back tussen Darkraver en Outsiders, komen ook Puinhoop Kollektiv en LNY TNZ langs.

Daisy, het van oorsprong Bredase collectief, host eveneens een stage. David Ghetto komt op bezoek, net als Daisy en Team Rush Hour. De hele line-up van Daydream Festival vind je hier.

Daydream Festival

Aquabest is voor het eerst het decor van het evenement dat door Par-T en First Vision wordt georganiseerd. Acht jaar werd het festival in het voorjaar in het Belgische Lommel gehouden. Dat was ook meerdaags, in tegenstelling tot de editie in Eindhoven. Volgens de organisatie is met Aquabest de droomlocatie gevonden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op...

Luister terug: Jochem van Pelt e.a. over vooruitzicht naar festivalseizoen 2021

Donderdag 8 april was alweer de 7e aflevering van Dutch Dance Talks live op de audio-app Clubhouse. Tijdens het wekelijkse...