vrijdag, december 8, 2023

Daylight Festival voegt uniek aspect toe in show

-

Home » Algemeen » Daylight Festival voegt uniek aspect toe in show

Het is voor zover wij weten nog nooit gedaan: schieten met munitie tijdens de show van een festival. Daylight Festival heeft komende zaterdag – 7 juli – de primeur. 

Tijdens Daylight zijn er twee speciale ‘Lunatics of the Sky’ shows. Er was eerder al aangekondigd dat die shows vol spektakel zouden zitten. Met het festival voor de deur wordt nu iets meer duidelijk wat de bezoekers kunnen verwachten. Tijdens de shows wordt geschoten met echte geweren. Wees gerust, er worden losse flodders gebruikt in plaats van echte munitie. Zo blijft het voor iedereen veilig en krijgt de show toch een bijzonder karakter.

Daylight Festival is bijna uitverkocht. De laatste tickets gaan de komende dagen over de digitale toonbank. Wil jij er nog bij zijn? Wees dan snel. Met de uitstekende weersvoorspellingen in het vooruitzicht – het wordt komend weekend zomers weer – mag je deze vlucht eigenlijk niet missen.

Timetable Daylight Festival

Timetable Daylight Festival

De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website. Kom je zaterdag met het openbaar vervoer? Dan rijden er vanaf station Roosendaal en Breda shuttlebussen. Meer informatie hierover vind je hier. Houd voor de laatste info het Facebookevenement in de gaten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle en hardcore in juli: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...

Gave trailer stookt vuurtje voor Daylight Festival verder op

Zany en MC DV8 als 'Madmen of the Sky', knappe stewardessen, drank en andere gekkigheid: het zijn de ingrediënten...