dinsdag, oktober 3, 2023

DDJFvraag: This Is Our House maakt serie met Dutch DJ Foundation

-

Home » Joost Toast » DDJFvraag: This Is Our House maakt serie met Dutch DJ Foundation

Wanneer ben ik toe aan een manager? Wanneer moet ik me registreren bij Buma-Stemra? Hoe krijg ik meer aandacht bij de pers? Als jonge dj/producer loop je in je carrière tegen allerlei lastige vragen aan. DDJF gaat je #DDJFvraag beantwoorden in een nieuwe door This Is Our House geproduceerde videoserie.

Verschillende professionals en bekende artiesten uit de dancescene – denk bijvoorbeeld aan Oliver Heldens, Sophie Francis, Brooks en TV Noise – geven in de serie antwoord op vraagstukken waar jonge dj/producers moeite mee kunnen hebben. Iedere twee weken behandelen DDJF en This Is Our House zo’n belangrijke vraag.

Belangen behartigen
DDJF werd opgericht in 2015 met als doel het geven van voorlichting aan en het behartigen van belangen alle Nederlandse DJ’s/producers. De oprichters zijn merendeels ouders van dj/producers zoals Cor van de Corput (vader van Hardwell), Gerard Garritsen (vader van Martin Garrix), Tom van den Berg (vader van Quintino). De oprichters zagen vanuit eigen ervaringen de noodzaak zien van goede voorlichting over bijvoorbeeld (mentale) gezondheid en juridische vragen die een jonge dj/producer tegen kan komen.

Eerste aflevering
Deze week: waarom je juist wél je muziek naar een label moet sturen, ook al ben je nog aan het leren. Bekijk de eerste aflevering hieronder:

Ben of ken jij ook een dj/producer met een prangende vraag over bijvoorbeeld copyrights, (mentale) gezondheid, licenties, verzekeringen of branding? Stel hem op social media met de hashtag #DDJFvraag en volg DDJF op Instagram en Youtube.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

IN BEELD: de tweede Nederlandse editie van Daydream Festival

Dit jaar keerde Daydream Festival voor de tweede keer terug op Aquabest in Eindhoven. Daydream Festival 2019 - met...

IN BEELD: De eerste Lakedance van 2019

Vroeger op de kalender dan de voorbije jaren, maar zeker zo geslaagd. De eerste Lakedance van 2019 vond zaterdag...