dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsFestival De Unie is de nieuwe house- en techno-traktatie van 013 Tilburg

Festival De Unie is de nieuwe house- en techno-traktatie van 013 Tilburg

-

Het outdoor seizoen mag dan voorbij zijn, dat wil niet zeggen dat de koudere maanden geen (indoor) festivals herbergen. Zo pakt 013 in Tilburg op zaterdag 18 december uit met De Unie. Een gloednieuw house- en techno-event, met grote headliners in allebei de zalen en chillruimtes binnen én buiten het pand.

De Unie wil bezoekers 10 uur lang (van 15:00 tot 1:00 uur) trakteren op de beste acts op het gebied van house en techno. Het grootste poppodium van het land pakt daarvoor binnen en buiten uit.

Dat betekent dat beide zalen van 013 geopend en ingericht zullen zijn voor festivalgangers. Verwacht wordt dat zo’n 3500 mensen zullen afkomen op dit nieuwe evenement. Zij kunnen – nieuw voor 013 – zowel binnen als buiten gebruik maken van chillruimtes.

Onder andere Âme, Joris Voorn, Fjaak en Stephan Bodzin (foto onder) schitteren op de line-up. Verder kondigde de organisatie nog een zestal mooie nationale en internationale namen aan.

De complete line-up

- Advertisement -

Âme / live
Colyn
Joris Voorn
Luna Semara
Stephan Bodzin / live

Cera Khin
Fjaak / Dj set

I Hate Models 
Julie
Stranger

Volle breedte

Muzikaal is de line-up niet onder een noemer te vangen, aldus 013. “En dat is nu precies het idee achter De Unie. We hebben één gezamenlijk doel: losgaan, over de volle breedte van het house- en techno-spectrum.”

Wie van techno en house houdt en ook nog wat festivalgevoel wil meepakken, hoeft in december dus niet binnen te zitten!


De Unie

Zaterdag 18 december in 013 Tilburg. Ticketverkoop voor De Unie start op 30 september om 20:00 uur. Zie de website voor meer info en ticketprijzen.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep house en minimal. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy en warm genoeg zijn. Hij is altijd op zoek naar nieuwe tracks om zijn afspeellijsten aan te vullen.

Gerelateerd

Dance-museum Our House is een kippenvel-kwekende speeltuin rond elektronische muziek-cultuur

Met Our House heeft Nederland een uniek dance-museum van internationale allure gekregen. Mark van Bergen en Erwin Herkelman togen...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....