maandag, maart 4, 2024

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

-

Home » Nieuws » Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt dan zijn ‘Cube V3’ show naar Europa. Naast London en Parijs zal zijn ‘mau5head’ ook in Tilburg te bewonderen zijn. Voor fans van Deadmau5 is dit na 5 jaar een mooie kans om hem op Nederlandse bodem te zien schitteren.

Joel Zimmerman, zoals hij echt heet, is met zes Grammy-nominaties, miljoenen fans en tientallen hits een icoon binnen de elektronische muziek. Al sinds 2006 verovert de gemaskerde DJ/producer de wereld met zijn progressieve en veelzijdige sound. Naast de diversiteit aan muziek, pakt de Canadees ook uit als het gaat om visuele effecten tijdens zijn shows.

Deadmau5

Zoals de naam al doet vermoeden, mixt Deadmau5 tijdens deze tour in een grote lichtgevende kubus de ene na de andere knaltrack aan elkaar. Wanneer Zimmerman met zijn masker een stage betreedt, weet menig fan dat het een spectaculair optreden zal worden. En dat is dan ook precies wat bezoekers kunnen verwachten op 13 juni. Deadmau5 zal met Cube V3 het clubgevoel muzikaal en visueel naar een hoger niveau tillen.


Deadmau5 Cube V3

Maandag 13 juni in Poppodium 013 te Tilburg. De ticketverkoop start op donderdag 11 november om 10:00 uur. Zie de website of eventpage voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...