vrijdag, december 8, 2023

Dear Future haalt Funkerman, Deepend naar nieuw event in Tilburg

-

Home » Biki90 » Dear Future haalt Funkerman, Deepend naar nieuw event in Tilburg

Tilburg krijgt een nieuw, ruim opgezet event in de Koepelhal. Dear Future, Dare to Dance is op 23 september de opening van Dear Future. Een festival dat de afgelopen 4 jaar werd gehouden onder de naam European Social Innovation Week. Funkerman, La Fuente, Deepend, Julian Jordan en Puresang vormen de line-up van het feest dat 3.000 bezoekers hoopt te trekken.

 

Met een nieuwe naam en een opgefriste inhoudelijke koers krijgt de week een flinke impuls. De 5e editie van dit jaarlijks terugkerend showcasefestival vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg.

Waar de European Social Innovation Week vooral een expertmeeting was, gaat Dear Future verder. Met een festival, conferenties, exposities en een award is het programma een stuk uitgebreider en gericht op de menselijke toekomst.

Dear Future

Line-up Dear Future

De line-up van het openingsevent bestaat uit een mix van gevestigde en opkomende zuidelijke housenamen. Funkerman uit Breda is de onbetwiste routinier, La Fuente uit Eindhoven officieus al een aantal jaren de meest optredende dj van ons land.

Daarentegen mogen Julian Jordan en Deepend (foto bovenaan dit artikel) jonge beloftes heten in het wereldje. Check ook ons recente interview met Deepend.

Check het Facebook-event van Dear Future, Dare to Dance voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...