vrijdag, december 8, 2023

Decibel Outdoor wordt driedaags en mag ’s nachts langer door

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Decibel Outdoor wordt driedaags en mag ’s nachts langer door

Festival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek zet een tandje bij. Het evenement op de Beekse Bergen wordt in 2019 driedaags en mag ’s nachts langer doorgaan. 

 

Dat maakte B2S, organisator van Decibel Outdoor, donderdag bekend. In 2019 is het festival van 16 tot en met 18 augustus.

Decibel Outdoor 2019 wordt ‘bigger, better, longer’, aldus B2S. Vrijdag opent het de poorten voor de campginggasten. Die dag is er een pre party met 3 stages op en rond het strand van de Beekse Bergen.

Bigger, better, longer

Decibel outdoor festival

Twee mainstages

In het weekend zelf komen daar nog eens een handvol podia bij, waaronder 2 mainstages. Op vrijdag en zaterdag kan twee uur langer worden gefeest, tot 01.00 uur ‘s nachts. Decibel belooft dat artiesten ook langere optredens zullen geven. Op zondag sluit het terrein om 23:00 uur.

Decibel wordt sinds 2006 georganiseerd en trok tijdens de afgelopen editie 55.000 bezoekers uit ruim 35 landen. Het festival vertegenwoordigt de hardere stijlen, van hardstyle tot hardcore en freestyle.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...