vrijdag, december 8, 2023

Dit zijn alle namen van Decibel outdoor festival

-

Home » Algemeen » Dit zijn alle namen van Decibel outdoor festival

De volledige line-up van Decibel outdoor festival is aangekondigd. Onder anderen Brennan Heart, Adaro en Angerfist, B-Front, Digital Punk, Ran-D, Partyraiser en The Prophet staan in de line-up.

Decibel outdoor festival viert dit jaar het 15-jarig jubileum. De komende tijd worden nog meer namen bekendgemaakt. Dit jaar is de eer aan hardcore-act Angerfist om de mainstage af te sluiten. Ook Adaro, Adrenalize, Atmozfears & Audiotricz en B-Freqz (live) staan op het hoofdpodium. Tot slot zien we ook Brennan Heart, Code Black, Coone, D-Block & S-Te-Fan en NCBM (live) terug op de mainstage. De host is als vanouds MC DV8.

Bestemmingen

Sinds 2002 biedt b2s met Decibel outdoor de bezoeker een volledige festivalbeleving. Ruim 200 artiesten treden op. Er zijn 15 stages die alle hardere stijlen vertegenwoordigen. Het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt komende editie opgedeeld in diverse bestemmingen. De bezoeker kan zelf zijn/haar reis door de wereld van de hardere stijlen bepalen.

>> Zie ook: COLUMN: Decibel is mijn ‘paradise city’ <<

Op The Lake vind je de area’s Loudness, Euphoria en Extreme Loudness. The Forest wordt het domein voor de hardcoreheads. Daar zijn de stages Hardcore4life, Darkness4life uptempo, Darkness4life industrial en de hardtechno-area refuse te vinden.

Op The Road duik je terug in de tijd met Remember, back2school early rave, back2school millennium hardcore en 1992 is 4 you!. Pussy lounge en UP! zijn te vinden op The Beach. Met de mainstage en Pussy lounge zijn er wederom twee mainstages op het festival aanwezig. Dit betekent ook dat er twee eindshows plaats zullen vinden.

De echte die hards kunnen genieten van een heel weekend, met een preparty op vrijdag, een afterparty op zaterdag en een closing party op zondag. Alle namen Decibel outdoor festival vind je hier.


Tickets Decibel outdoor festival

Decibel Outdoor vindt plaats op 18 en 19 augustus in de Beekse Bergen. De kaartverkoop start op zaterdag 13 mei. Kaarten zijn dan via deze link verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...