donderdag, november 26, 2020
Home Nieuws Decibel outdoor festival: meer dan 200 dj's, 15 area's

Decibel outdoor festival: meer dan 200 dj’s, 15 area’s

-

De line-up van Decibel outdoor festival is bekendgemaakt. Organisator b2s heeft meer dan 200 artiesten vastgelegd, verdeeld over 15 stages.

Decibel outdoor festival

Sinds 2006 wordt Decibel outdoor festival georganiseerd op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het festival geldt als één van de grootste (dance)festivals in Nederland, met zo’n 60.000 bezoekers op de zaterdag.

Stijlen

- Advertisement -

Ook voor deze editie zijn de beste artiesten uit het spectrum van de hardere stijlen gestrikt. De 15 area’s worden gevuld met hardstyle, raw hardstyle, hardcore, hardtechno, freestyle, uptempo, industrial, early hardcore, jump & tek, oldschool classics, drum ‘n bass & crossbreed. De volledige line-up vind je hier.

De kaartverkoop start zaterdag 30 april om 13:00 uur. Decibel outdoor is ieder jaar uitverkocht.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...