Allerlaatste Defqon.1 At Home CD: Knallend einde van digitaal tijdperk?

-

Home » Nieuws » Allerlaatste Defqon.1 At Home CD: Knallend einde van digitaal tijdperk?

Defqon.1 staat natuurlijk bekend als het festivalwalhalla in de hardere stijlen. Met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers en miljoenen fans die over de hele wereld meekijken via livestreams. Helaas hebben we Defqon.1 afgelopen twee edities niet kunnen bezoeken op het legendarische terrein in Biddinghuizen. Wel konden we het laatste weekend van juni genieten van een digitaal festival: Defqon.1 At Home. Nu is er ook de bijhorende cd van 2021 (en jij kunt die winnen!).

Als hardstyle-fan ben je onderdeel van een dedicated community met de meest die hard liefhebbers die je kan vinden in de EDM. Bij Defqon.1 gaan deze superfans door het leven als warriors.

Met de overvolle online experience en een exclusieve Defqon.1 At Home CD konden (en kunnen!) deze warriors weer volop genieten van het beste wat hardstyle te bieden heeft.

Festival

Organisatie Q-dance werkte maandenlang aan deze digitale vervanger van het festival, waarop vanuit meer dan 100 landen werd ingeschakeld. Het programma was uitgebreider dan ooit, met onder andere de primeur van Power Hour The Movie.

Hopelijk is Defqon.1 at Home 2021 écht de állerlaatste vervanger geweest van het fysieke festival. De poorten van de heilige grond in Biddinghuizen gaan volgens planning op 23 juni 2022 gelukkig weer open. Met een extraatje voor de warriors: maar liefst vier festivaldagen in plaats van drie.

Album

Daarnaast hebben Be Yourself Music en Q-dance de handen ineen geslagen om de Defqon.1-beleving naar de fans te brengen met een gloednieuw album: Defqon.1 At Home 2021. Een heus collector’s item dat het einde van een digitaal tijdperk uitluidt.

De nieuwste platen van onder anderen Atmozfears & Sound Rush, D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project & Rebelion, Warface en Gunz For Hire passeren de revue. Bovendien bevat de cd speciale Power Hour-edits.

Defqon.1 At Home CD

Defqon.1 At Home 2021 + winactie

Het album ‘Defqon.1 At Home 2021’ is nu overal te bestellen, streamen en downloaden. Check ‘m hier!

Dit collector’s item winnen? TIOH mag 3 exemplaren weggeven. Volg ons op Facebook en Instagram en laat daar een mooie reactie achter onder de post over deze cd! Vrijdag maken we de winnaars bekend.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....