zaterdag, september 30, 2023

Disco Snolly LIVE: Snolly onthult eigen liveshow op Paaspop

-

Home » dj 100 » Disco Snolly LIVE: Snolly onthult eigen liveshow op Paaspop

Deze week komt Disco Snolly met groot nieuws: Een compleet nieuwe, eigen liveband. Volgens de organisatie, het Tilburgse Werktuig, wordt de show “één groot samenspel tussen dj en liveband”. De eerste keer dat deze nieuwe live-ervaring te zien is, is op Paaspop. 

 

Eén grote liveshow

Volgens de organisatie maakt het starten met de liveband deel uit van de groei die Disco Snolly doormaakt. Het concept zet avondvullende programma’s neer en de shows worden steeds groter. “Waar we eerst op podia stonden voor 200 á 300 man, zijn dit nu podia waar 1.000 tot 2.000 man voor staat”.

Ook wordt er met de toevoeging van de liveband ingespeeld op nóg meer binding met het publiek. “Naast de dj en de liveband zullen ook de danseressen en vocalisten voor extra interactie zorgen: Eén grote liveshow”.

 

De organisatie zegt dat de verhouding tussen de dj en de liveband goed in evenwicht is. Ze zullen in één grote show naadloos op elkaar aansluiten. “Wanneer de dj wat gedraaid heeft, zullen onder meer de glitterpakken-angels zorgen voor een overgang terug naar de liveband; en andersom. Het wordt als het ware een één groot samenspel tussen dj en liveband.”

 

https://www.instagram.com/p/BwHWWdgHl5B/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Toekomst

Wat er nog meer op de agenda komt de staan voor de live-act, is nog even afwachten. Zo is de Disco Snolly LIVE-show alleen op aanvraag te programmeren. “Met bijna 20 man die erbij betrokken zijn is het echt een groot ding.”

Het doel is uiteraard om Disco Snolly LIVE als losse act weg te zetten. “Paaspop is voor ons de grote onthulling. Na deze show gaan we kritisch kijken hoe dit als losstaande act weggezet kan worden. Tot die tijd sowieso veel repeteren!”

 

Disco Snolly heeft zich de afgelopen jaren stevig gevestigd in de scene. Met eigen events verspreid over heel Brabant verovert ze in sneltreinvaart de harten van de zuidelijke disco-liefhebbers. Ook hostte ze al stages op grote festivals als 7th Sunday, Daisy Festival en We Are Electric en de Desperados Roadshow.

Ook komende zomer wordt het weer topdrukte voor het Tilburgse disco-concept, want naast een eigen stage op Paaspop worden er onder meer stages op We Are Electric en Duikboot Festival gehost. Tot slot wordt ook dit jaar de Tilburgse kermis weer aangedaan met de Desperados Roadshow .

 

Paaspop vindt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april plaats in Schijndel. Disco Snolly LIVE is te bewonderen op de zaterdag, 20 april op de eigen Disco Snolly-stage.

>> Zie ook: Paaspop haalt ook 2manydjs, Noisia en Pendulum naar Schijndel

 


Houd de Facebook-pagina van Disco Snolly in de gaten voor het laatste nieuws over events en hostings!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...