Solomun, Dubfire, Adana Twins op 1e Diynamic Festival Belgium

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Solomun, Dubfire, Adana Twins op 1e Diynamic Festival Belgium

Solomun, Dubfire, Adana Twins en Kollektiv Turmstrasse (live) zijn enkele van de headliners op de eerste editie van Diynamic Festival Belgium. Fort Liezele in Puurs, tussen Antwerpen en Brussel, vormt daarvan op 29 augustus de locatie.

 

Brazilië, Duitsland en uiteraard ook Nederland hadden eerder al een versie van Diynamic Festival. Het event is vernoemd naar het platenlabel van Solomun. De schrijfwijze ‘DIY’ verwijst naar ‘Do It Yourself’, een vroeg principe van de housecultuur.

Dit jaar is het festival dus voor het eerst ook te vinden in België. Naast genoemde artiesten zijn ook Mano Le Tough, Magdalena (de zus van Solomun), Innellea (live), Catz ’n Dogz, BOg, Barnt, Gheist (hybrid) en David Kochs zijn present. Net als Brabants trots Tunnelvisions.

diynamic festival belgie

Tickets

Tickets zijn inmiddels te koop. De organisatie mikt op zo’n 10 duizend bezoekers voor de eerste Belgische editie. Ook het Vlaamse Labyrinth Club zet er zijn schouders onder.

Op 6 juni zal Diynamic Festival eerst nog neerstrijken in Amsterdam, waar onder anderen Solomun, Adana Twins, Adriatique, Denis Sulta, Henrik Schwarz, Kollektiv Turmstrasse en Tale of Us op de line-up staan. Ook Tunnelvisions is hier van de partij.


 

Diynamic Festival

Meer informatie is te vinden in het Facebook-event of via de website van Diynamic Festival.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle in september: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Simpel naar Solomun in Antwerpen of Extrema Extra: Festivals België buitenkansje voor bovenburen

In Nederland vinden nog zeker een maand geen festivals plaats, maar in België is het bal juist net weer...