maandag, december 4, 2023

DJ-helden Hardwell en Armin nu ook als poppen te verkrijgen

-

Home » Genres » EDM » DJ-helden Hardwell en Armin nu ook als poppen te verkrijgen

Wie speelde er vroeger niet met poppen van de Ninja Turtles, G.I. Joe en Batman? Voor de fan van nu zijn er levensechte poppen van de razend populaire dj’s Hardwell en Armin van Buuren. Beiden namen donderdag het eerste exemplaar van hun actiefiguur in ontvangst.

 

Waren laserzwaarden en machinegeweren het wapen van G.I. Joe of Batman, Hardwell en Armin van Buuren staan als pop achter een echte dj-booth. Ze zijn natuurlijk juist in deze periode vóór de feestdagen uitgebracht en zijn redelijk prijzen: vijftig euro per stuk!

Hardwell reageert opgewonden: “Eigenlijk was het heel simpel. We stonden op een rond platform dat draaide en we werden van alle kanten gefotografeerd. Uiteindelijk is dit het resultaat”, zegt hij over het proces van zijn eigen actiepop.

IMG_4171

 

Hi tech

“Ik ben er trots op dat ik bij de eerste twee dj’s hoor met een eigen action figure. Supervet!! En ook leuk voor de fans!”

De poppen zijn 18 centimeter lang en gemaakt met 3D-printers. Eerst zijn de dj’s met een hitech multi-camera opstelling gescand en vervolgens geprint met een 3D-printer. Wil je weten hoe dat precies in z’n werk ging? Bekijk dan hier onder de making-of-video!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardwell maakt comeback tijdens Ultra Music Festival

Wat al een tijdje rondzingt in het wereldje, komt uit. Hardwell maakt, na een afwezigheid van 3,5 jaar, zijn...

21×2021: het jaar van Susana

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...