vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsUitdager Sirens mag 24e podcast Our House maken. Wie volgt?

Uitdager Sirens mag 24e podcast Our House maken. Wie volgt?

-

Je doet een ludieke oproep vanuit een inspirerende artiestennaam, zonder al te hoge verwachtingen. Je krijgt: een hele waslijst aan leuke mixen en talentvolle knoppendraaiers. De post ‘Wie klopt deze man?‘, onlangs op de Facebookpagina van Our House naar aanleiding van de podcast van De Te Kloppen Man, leverde tientallen reacties op.

Een luxeprobleem, met tal van mooie genomineerden. Maar na lange luistersessies en goed beraad, hebben we een uitdager aangewezen. De Tilburgse dj/producer Sirens (Rens Grootswagers) mag op 1 juli de 24e editie van onze podcast/interviewserie Rock The House verzorgen.

Twerk en dancehall

Zoals veelvuldig gebeurde in de comments, werd hij getipt door een vriend. Die postte een zomerse YouTube-mix met een rijkelijk gevuld kwartier vol (deels zelf geproduceerde of geremixte) twerk en dancehall. Invloeden die in onze podcastserie so far nog niet heel sterk vertegenwoordigd waren, maar die wel lekker actueel zijn.

- Advertisement -

“Fijn setje, leuk gemixt, leuke platen. Past helemaal bij de tijd van het jaar en het is iemand die zowel produceert als draait op redelijk niveau”, aldus onze medewerker Joost van den Berkmortel, die als danceprogrammeur (W2 en voorheen 013) al diverse talenten scoutte.

Nano Bites

In de eerstvolgende aflevering van Rock The House komt eerst Nano Bites nog aan bod, zo’n andere opkomende Brabantse act. Die gaat vrijdag 17 juni online, 2 weken later gevolgd door Sirens.

Voor de geklopten hoeft het hier niet op te houden. Our House heeft nu veel meer dj’s in het vizier die een plek in de serie verdienen. Die gaan we natuurlijk goed in de gaten houden.

Schroom ondertussen niet je links te droppen op onze socials, als je denkt dat je ook eens een spotlight of etalage verdient!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...