dinsdag, februari 27, 2024

Doomslayer is eerste hardstyle-event in Complex Maastricht

-

Home » Algemeen » Doomslayer is eerste hardstyle-event in Complex Maastricht

Over precies één maand wordt in de vorm van Doomslayer het eerste hardstyle-evenement georganiseerd in Complex Maastricht. En de plannen zijn groots. 

Daarover lees je binnenkort meer in een uitgebreid verhaal op This Is Our House. Een klein tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. Doomslayer moet het succesvolle begin worden van een evenement dat een keer per jaar terugkeert in Complex.

Op zaterdag 19 oktober gaat het feest los van 23:00 tot 05:00 uur. In de line-up staan – in willekeurige volgorde – de volgende namen: Sefa, Miss K8, Warface Heavy Artillery Live, Act of Rage, Deadly Guns, Rejecta, Magnificient en MC Livid.

Doomslayer

Tickets Doomslayer

Met de kaartverkoop gaat het inmiddels hard. De eerste twee fases zijn al uitverkocht. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar voor 25 euro per stuk. De minimumleeftijd om binnen te komen is 16 jaar. Meer info over het evenement vind je op Facebook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...